Накратко, „Zentropa Entertainments” и „Nordisk Film”, които са официалните дистрибутори на супер очаквания и изключително провокативен нов филм на Ларс фон Триер „Nymphomaniac”, сложиха край на спекулациите за това кога и къде ще бъде официалната премиера на филма – както знаете, имаше известни очаквания, че той ще бъде представен на течащия в момента фестивала в Кан – като обявиха, че тя ще бъде на 25 декември в Копенхаген, Дания.

Това ще даде на Триер достатъчно време да монтира втория филм – според първоначалната информация филмът ще бъде от две части, като всяка от тях ще има „обикновена” и „хардкор” версия (слуховете са, че в нея ще има несимулиран секс) – както и да се завършат специалните ефекти, които са „основна част от начина, по който ще бъде разказан историята”. Според нас става дума за нещо от род на клипа на „Rammstein” „Pussy”, в който чрез порно дубльори, ефекти и „магията на монтажа” изглежда, че членовете на групата правят секс.

За да отпразнуват фиксираната премиерна дата, „Zentropa Entertainment” разпространиха една изключително интересна промо-снимка, която представя главните действащи лица (сред тях е и самият Триер), които са заели доста провокативни, сексуално заредени пози. Вижте.

промо-снимка от „Nymphomaniac”

Просто за информация, имената на участниците в тази своеобразна оргия са както следва, по ред на номерата: Стейси Мартин, Шая Лебьоф, Ларс фон Триер, Джейми Бел, Удо Кир, Ума Търман, Софи Кенеди Кларк, Уилям Дефо, Миа Гот, Стелан Скарсгард, Крисчън Слейтър, Николас Бро, Шарлот Гейнсбур и Кони Нилсен.

В случай, че не сте запознати, ето и официалния синопсис на филма.

Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът ѝ са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Софи Кенеди Кларк, Миа Гот, Николас Бро, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Плакат, още снимки, както и повече подробности за филма, можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мда – на уебсайта на филма мисля става може би маааалко по-ясно какво ще гледаме …
    след краткото и категорично Forget about love ….кликваш между двете скоби (това скоби в смисъл на parentheses ли са ?) и хоп се появява визуалното „пояснение“ –

    http://www.nymphomaniacthemovie.com/

    Сетих се смътно за селските сюжети на Бош – множество малки групи от хора завихрени от селското си ежедневие … тук виждаме други групи от хора завихрени в клиширани cheesy порно сюжети –

    Незнам за любовта – но очевидно ги виждаме в секундата в която желанието се поражда – в един запечатан момент на човечество, което е на път да последва това желание – без мисъл, без спирка и без каквато и да е awareness…. Everybody has got to fuck everybody else …

    В Кан му запушиха устата – когато той неволно (и без план) се опита да каже нещо смислено за труден subject – Запушената му уста тук ме кара да мисля – че хич не му е минало – и той иска да си го върне някак – защото (seriously) – той трябва да може да говори за каквото си поиска (в един лишен от лицемерие фестивал/контекст/свят/) ….

  2. и защо всички мадами гледат към мен така ….

    триумфално ?

    с тревога ?

    с отвращение ?