brad-bird-mi4

Не е за вярване, но това, което започна като вълнуващ и изключително интересен слух, за който бяхме убедени, че няма почти никакви шансове да се случи, продължава да получава потвърждение от различни източници. Този път нюйоркското списание „Vulture” съобщава чрез техен източник, че Бърд е успял да спечели преднина пред останалите кандидати, сред които бе и Рубен Флейшър („Zombieland”) и в момента е пред финални преговори за режисьорското място. Да си признаем честно, това е впечатляваща новина и ние сме изключително развълнувани от факта.

Брад Бърд е познат на българската публика с анимационните си шедьоври „Железният гигант”, „The Incredibles” (чието преводно заглавие „Феноменалните” никак не обичаме) и „Рататуи”. При все че това са само анимационни филми, геният на Бърд и усетът му към режисурата и изграждането на качествени образи веднага излиза наяве и смело можем да зявим, че “MI-IIII” е идеалният проект за прескачането му към игралното кино. Радостното в случая е, че съвсем не сме сами в това си убеждение.

Има идея филмът да излезе по екраните през май 2011, но на този етап тази дата е само формална.

Разбира се, Том Круз се завръща към ролята си на шпионина Итън Хънт, а след като се справи повече от отлично като режисьор на трета част Джей Джей Ейбръмс ще служи като продуцент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *