Премиерният месец декември вече приближава и започва логичното настъпателно движение за популяризирането на „Zero Dark Thirty” на Катрин Бигълоу. Подробностите около него все още се пазят ревностно, но едно е ясно – ще бъде проследено залавянето на един от най-търсените мъже в съвременната световна история. Заглавието на филма всъщност е военният термин, обозначаващ първия половин час след полунощ – горе-долу по това време специалните части са проникнали където трябва, а Осама бин Ладен е убит малко след 1 часа на 2 май 2011 година.

Вижте първия тийзър-трейлър и няколко официални снимки.

Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

Марк Боул, сценаристът на проекта, заявява категорично след поредния въпрос относно политическия подтекст и съществуването му във филма:

„Няма съгласуване с политическа конюнктура. Точка. Това е.”

Сигурно е много досадно да те питат непрестанно за едно и също нещо, но пък който има претенции – да не се захваща с такава специфично-дискусионна тематика.

За да постигне максимална достоверност на сюжета, Бигълоу проучва в подробности безкрайно много детайли и организира огромен екип:

„Във филма има повече от 100 роли, участват екипи от оперативни работници на Министерството на отбраната, ЦРУ, военноморските „тюлени” и всички те взаимодействат с международни представители и с противниците”.

В актьорския екип са Джоуел Еджъртън, Джесика Частейн, Едгар Рамирес, Кайл Чандлър, Марк Стронг, Крис Прат, Дженифър Ел и още много други; „Zero Dark Thirty” ще излезе на екран в Щатите на 19 декември.

В новините ни до момента може да откриете още подробности, които сме споделяли с вас в различните етапи от подготовката на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Току що повърнах. :/
    … „Няма съгласуване с политическа конюнктура. Точка. Това е.“…. бхахахаха, че какво да каже?!
    А мъжът и какви знаци/послания ни даваше, още !!!’91ва!!!!…
    http://www.youtube.com/watch?v=i0PMVlpxOus

  2. Таз е особено тъпа патица. И за пари не бих гледал този шит.

  3. Тази дама е направила един свестен филм -„Странни дни“. и една торба политически повърни, и продължава…

  4. Спряха не една и две класики и на тяхно място ни облъчват със простотии нон стоп като добавим и реанимирани комиксови бози вече няма какво да се гледа вземете който и да е новите филми и сериали още през първите 5 минути ти става пределно ясно какво ще се случи и ще е евтин продукт само и само да се спечелят пари !

  5. Ако сте ходили по близкоизточните страни и сте бичили повечко в армията щяхте да се ужасите от факта, че госпожа Камерън е нацелила много добре нещата в The Hurt Locker.

    За този проект имам добри очаквания.