Поглед към „The Adam Project“ на Шон Леви с Райън Рейнолдс и Марк Ръфало

от на 2020-12-01
 

Шон Леви

Преди дни споделихме новината, че Марк Ръфало се включва в приключението с времето, което са си организирали Шон Леви и Райън Рейнолдс. То се нарича „The Adam Project“, включва пътуване във времето, среща на героя на Райън със самия себе си като тийнейджър и издирване на таткото-гениален физик, който работи по фантастичната технология за „измамване“ на хронологичния поток.

И тъй като Рейнолдс не се занимава само с превърналите се в традиция „заяжданки“ с Хю Джакман в Instagram, а паралелно с това си рекламира собствената марка джин и се радва на сериозен брой последователи, съвсем логично е да пусне в тази супер популярна социална мрежа първи официални снимки от подготвяния филм.

And away we go… shooting has begun on The Adam Project for @netflix. This is a dream cast and crew. Happy to be back in the sturdy arms of my friend, life coach and director, @slevydirect.

the-adam-project-00-20201101 the-adam-project-20201101

И за да не останат неинформирани последователите му в Twitter, снимките са споделени и там, като актьорът добавя шеговито уточнение, че Netflix могат да бъдат спокойни – освен фотосите, екипът е заснел и част от филма в рамките на тази първа седмица. Според думите на Рейнолдс:

In addition to taking these two photos, Netflix will be happy to know we also shot some of the film.

Младото му алтер-его (в ролята е и Уокър Скобъл) изглежда страхотно – вярваме, че и ще се справи подобаващо с пресъздаването на драматичните ситуации, свързани с търсенето на таткото. Напомняме, че тази роля е поверена на Марк Ръфало, който има вече сериозен опит като гениалния Брус Банър и (вероятно) може да приложи наученото в новия сюжет на Netflix. Пак да кажем – негова зла противница ще бъде героинята на Катрийн Кийнър, а в актьорския екип са още Зоуи Салдана и Дженифър Гарнър.

Настоящият вид на сценария на „The Adam Project“ е резултат от усилията на Джонатан Тропър („This Is Where I Leave You“), който работи по създаденото от Марк Левин, Дженифър Флакет и Т. С. Ноулин. И след като сме вече наясно, че филмът се снима в момента, може да се обзаложим, че със скоростните темпове, с които действат Netflix, би трябвало да го очакваме след няколко месеца на (малкия) екран. Да видим.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте