Първи трейлър на „Лоши момчета 3“ с Уил Смит и Мартин Лорънс

от на 2019-09-05
 

Вече е официално. Всъщност отдавна е, но сега вече има трейлър, който слага точката на досадната епопея – „Лоши момчета 3“ („Bad Boys For Life“) е факт. Уил Смит и Мартин Лорънс отново са емблематичните Майк Лаури и Маркъс Бърнет. Единият изживяващ криза на средната възраст, другият улегнал полицейски инспектор, „лошите момчета“ се отправят на „one last ride” (ама разбира се) за да… всъщност няма никакво значение каква е целта им. Важното е, че двамата продължават да се дърлят, да вършат простотии и да всяват разруха (и да оставят трупове) навсякъде, където минат.

Все пак официалният синопсис гласи, че Лаури и Бърнет се задействат, след като албански наемник, чиито брат те са убили, им обещава важен бонус. Те трябва да неутрализират зловещия наркобос Армандо Армас, като за целта се обединяват с новосъздадения елитен отряд (включващ само нахакани младоци) в полицията на Маями – AMMO.

Вижте първия трейлър.

Споменавали сме, че сме големи почитатели на първите два филма (особено на втория, с който е свързано едно от най-приятните ни кино преживявания), и имахме големи надежди да видим реализиран трети филм, както и голямо желание да харесаме този трейлър. Уви, на този етап сме по-скоро разочаровани.

Както знаете, един от основните отговорници за успеха на „Лоши момчета“ – режисьорът Майкъл Бей, не се завърна за това продължение. Той беше заменен от дуото Адил Ел Арбии и Билал Фалах („Black“, „Patser“), които очевидно имитират визуалния му стил, но не успяват да претворят динамиката, на която само той е способен. В резултат трейлърът остава впечатление у нас по-скоро за пародия/отдаване на почит към „Лоши момчета“ (с всички запазени марки и емблематични елементи от поредицата), отколкото за легитимен филм.

Надяваме се следващата реклама да успее да промени мнението ни, но засега ентусиазмът ни за „Лоши момчета 3“ е на доста ниско ниво, да не кажем, че напълно липсва.

плакат

Режисьори на „Лоши момчета 3“ („Bad Boys For Life“) са Адил Ел Арби и Билал Фалах („Black“, „Patser“), по сценарий на Джо Карнахан, Крис Бремнър и Антъни Тамбакис. В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Джо Пантолиано, Ванеса Хъджинс, Александър Людуик, Хепи Андерсон, Чарлс Мелтън, Ники Джам, Пола Нунес и др.

Премиерата е на 17 януари 2020.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Кирил
  2019-09-05 at 11:24

  Не изглежда зле (поне на трейлър), запазили са тона и стила от предните филми, което за мен лично е добре, но какво ще бъде реалното полежение, ще се види в киното, дано завършат историята on a high note, а не да прилича на аматьорско караоке изпълнение. Обаче добре се е охранил Мартин Лорънс, дано не се е отразило на по-динамичните сцени във филма :)

  Отговор

 • radi
  2019-09-05 at 19:39

  Може и да не бъде на нивото на първите 2 части, но поне го направиха. А Ченгето от Бевърли Хилс 4 май няма и да се случи

  Отговор

 • X-Force
  2019-09-05 at 20:11

  Не мога да повярвам, че го казвам, но се усеща липсата на Бей! Трейлърът е ОК, но с нищо не надъхва. Даже не загатнаха за някоя по-шантава-вдигаща-адреналина каскада тип магистралата от втория филм. Мартин Лорънс е станал шишо-бакшишо и лафовете все така не му вървят. Уил Смит си е все същия… Единствено капитана ме накара да се усмихна като почна да псува. Дето вика колегата по-горе: дано завършат трилогията подобаващо, но ме е яд, че Бей не се завърна.

  Отговор

 • kris pana
  2019-09-05 at 22:43

  Така е. Едва ли ще е от нивото на Бей. Нищо че във втората част копираше една каскада от филм с Джеки Чан. Май беше Полицейска история 1. Въпреки всичко дано не е напълнено с евтин хумор, а има и нещо повече.

  Отговор

  • Кирил
   2019-09-06 at 18:04

   @kris pana: точно така, сцената във втория филм с Hummer-a с който минаваха през едни коптори и бараки е почти точно копиране (дори и ъглите на камерата са почти идентични) със сцената от Police Story, където дядо Джеки преследва лошия и неговите другарчета през ламаринените постройки на трафикантите :) Това е един от няколкото случая, когато Холивуд копират Джеки – другите за които си спомням са от два филма на Силвестър – Танго и Кеш и Разрушителят (където пък директно му отправя homage).


 • Dredd
  2019-09-06 at 00:26

  Еволюцията е лукс, който Холивуд не може да си позволи.

  Отговор

  • kris pana
   2019-09-06 at 05:34

   Спомням си как Блейд 2 издуха първата част. Заразно зло 2 по същият начин, но също така и провали- Бога на комарджиите. Мортал комбат. Универсален войник и мн. др.
   Преди 10-на години бях чел, че само 3-ма режисьори могат да правят, каквото си искат в Холивуд. Стивън Спилбърг, Клинт Истуд и Джон Уу.
   Майкъл Бей беше брилянтен, но нещо се изгърмя с тези трансформърси.
   С 2 думи ЛОШИ МОМЧЕТА 1 БИХ МУ ДАЛ 2/5. ВТОРАТА ЧАСТ СИ Е 5/5. зА ТРЕТАТА ОЧАКВАМ 3/5


  • SkyT'Hunter
   2019-09-12 at 00:36

   Стига бе, хора!! „Блейд“ 1 и „Лоши момчета“ 1 са си 12 от 10 възможни! Вторите им части са 10 от 10. Поне за мен е така.
   И аз мисля, че Макъл Бей трябваше да направи и третата част. Все ми се струва, че нещо няма да е както трябва…


Коментирайте