Дори след страхотния първи трейлър на Arrival, сюжетът на филма си остава забулен в мистерия и привлекателна визия. Знаем, че е базиран на краткия разказ „Story of your life”, а също така, че историята ще се разгърне като „твърда фантастика“, в която извънземни са приземили космическия си кораб на Земята и очакват първия контакт с човечеството, който ще се осъществи от лингвист. Но какви, по точно, са тези създания? Откъде са се взели и какви са намеренията им?

Разбира се, нямаме никакво желание да разбираме тези неща, преди да сме гледали филма и за щастие те не стават ясни от двата тв-спота, които се появиха вчера.Вижте ги:

И двата откъса са удължени части от вече видения официален трейлър, но успешно представят напрегнатата атмосфера, която ни очаква, без да спойлват нищо от историята. Единият показва сцената точно преди (вероятно) първия контакт, а вторият разкрива влизането на учените в извънземния кораб.

Няма какво да коментираме безупречните дизайн и звук – вече достатъчно сме писали за вярата си в режисьорските способности на Дени Вилньов, така че засега ни остава единствено нетърпеливо очакване за световната премиера и надежди филмът да се появи по родните кина.

Припомняме, че режисьор на Arrival е Дени Вилньов, а в главните роли ще влязат Ейми Адамс, Джеръми Рейнър, Форест Уитакър и Майкъл Щулбарг.

Световната премиера ще бъде на 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *