Inglourious Kunts – Episode LXXXVIII: Stanger Things 3 (2019)

от на 2019-08-09
 

Stranger Things“ се оказа по-малко зловещото разочарование на годината (първото място си остава за тоя junk). Oчевидно вълненията ни, било то положителни или негативни, от телевизионните хитове през тази година не стихват и за секунда. Ясно е, че е невъзможно да се обърне внимание на всичко, поне що се отнася до видео подкаста ни Inglourious Kunts, но поне можем да спазим поредната традиция: продължителна дискусия върху чудесно стартиралия сериал на Netflix, този път с фокус върху не тъй чудесния трети сезон (припомняме ви разговорите ни за първия и за втория, където бяхме далеч по-позитивно настроени).

Точно така, за огромно наше съжаление новите серии не ни допаднаха колкото ни се искаше, а предварително набралият сила hype бързо отшумя, след челен сблъсък в стена от хладно безразличие. При все ефирната хранилка, съумяваме да сме що-годе обективни и да изтъкнем не само очеизбождащите недостатъци, но и да похвалим нещата, с които братята Maт и Poc Дъфър и екипът им cа се справили. Докато води словоборството, Мартин „Циничния Елф“ Ангелов сякаш е повече на страната на заместничката Христиана Хинова, а опонентите им Димитър Дринов и Благой Иванов не спират да се надпреварват в рязането на хляб и в интензивното солене. Правят се задължителни паралели, изтъкват се анахронизми и се рекламират книги, посветени на Владимир Путин, но не се тревожете – след края на предаването ще си легнете с мисълта, че дори и да сте си загубили времето с нас, поне сте си го загубили, докато зяпате хора, които никога не биха завели 1500 човека на връх Мусала. Пак е нещо.

Хайде да обединим гени и флуиди в лигавото proxy на зловещия Mind Flayer:

коментари
 
Отговорете »

 
 • AzUrAL
  2019-08-10 at 19:45

  Брилянтен епизод. Всички са на високо ниво, но г-н Дринов днес е просто във вихъра си. Страхотно е , че отново поканихте страхотната мацка(изглежда както винаги много мила), винаги е интересно да чуеш и женската част от публиката. Адмирации.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-08-11 at 22:23

  Не знам дали тоя подкаст ще съществува, когато излезе четвърти сезон, но отсега ентусиазмът ми е на нула :(

  Отговор

 • stealth
  2019-08-11 at 23:06

  Изгледах го не особено бързо. Сякаш нямаше цел, нямаше фокус през сезонът. Прекалено много препратки към неща, свързани по някакъв начин с действието, но и с неща на чисто произволен принцип. Да, да, носталгията, да, атмосфера и т.н., но в един момент се чувстваш все едно някой ти разказва виц, в който е вмъкнал огромно количество паразитни заврантулки с идеалната цел – да го украси. Но от един момент нататък цялата тая простотия натежава, идва в повече и започва да те отекчава. Добрите моменти се загубват в цялото и в крайна сметка оставаш безразличен.

  Добре направена, но лошо разказана история. Версия 654132.

  Отговор

 • Pacino18
  2019-08-12 at 02:46

  В моето детство, молове и лоши руснаци нямаше, тъй че меланхолията отпада хахах… доста разочаровщ сезон, както и вие отбелязахте. Някой подхвърли за нови сериали, трябва да отбележа един уникален персонаж – Джаки Рор изигран от Кевин Бейкън, в City on a Hill, отдавна не съм се наслаждавал така!

  Отговор

 • Възмездието идва
  2019-08-13 at 10:21

  огнян павлов да се оглежда, когато ходи по улицата! от днес животът му е в опасност.

  Отговор

  • X-Force
   2019-08-14 at 16:56

   И аз мисля, че трябваше да спрат на 1 сезон, но ако не бяха 2 и 3 нямаше да получим великолепните създания The Mind Flayer и проксито му в новия сезон. Отделно имаше добро развитие за някои от героите. Дано спрат навреме с 4 сезон, че ще разтегнат дъвката прекалено много. Хубав кънт сте спретнали иначе – Дринов кефи как е анти-всичко свързано с новия сезон 😀

   СПОЙЛЕР:
   Смъртта на Хопър беше толкова малоумна и излишна, че не е истина. Не стига, че беше идентична с тази на Самознай от предния сезон, ами и накрая в пост-кредит сцената намекнаха, че ще го върнат, което беше обиден copout и ме остави с много горчив вкус overall. Цитатът от трейлъра на Rise of Skywalker важи с пълна сила: „No one’s ever really gone“ – баси! :(


  • UZUMAKI
   2019-08-14 at 18:02

   Абсофакинглютли :)


 • Срамната устна
  2019-08-14 at 22:18

  Трябваше да направите епизод за ,,Чернобил“ вместо да се занимавате с тази боза .

  Отговор

 • kris pana
  2019-08-15 at 00:20

  Направо сте полудели по този сериал. Не съм виждал такава агресия /интелектуална/ от времето на Властелина на пръстените. Ще взема да я гледам тази НЕВЕРОЯТНА ПРОДУКЦИЯ.
  То за чернобил имаше бая простотий, но тук може би ще са повече.

  Отговор

 • Dredd
  2019-08-17 at 01:36

  Сезон три зави в грешна посока. С грешно подредени фигури и превърнат в една кухина на първоизточника си.

  Отговор

 • Станислав
  2019-09-02 at 12:01

  Много зле е сезона. Този пародийно – комедиен тон никак не ми се връзва с предните два. Беземни неща имаше, четвърти сезон май няма и да гледам…

  Отговор

 • kris pana
  2019-09-02 at 21:03

  Гледах първия сезон и ми хареса. Намигване към онези години. Добро е. Малко Подпалвачката, Извънземното и др. Но като гледам как отричате следващото, направо се чудя.

  Отговор

Коментирайте