В продължение на доста дълго време единственият повод за споменаването на името на Робърт Родригес беше „Алита: Боен ангел”, затова се радваме, че днес поводът е друг, а именно новият проект, с който режисьорът и продуцент се е заел  в Netflix. Заглавието на продукцията е „We Can Be Heroes” и ще представлява супергеройски филм с деца, което веднага ни навежда на мисълта да очакваме нещо като „Деца шпиони”, но за новото поколение, което не се интересува толкова от шпиони, колкото от супергерои.

А след като чуете идеята за сюжета и вие ще се убедите, че това, което очакваме, е едва ли не същият филм, но с леки промени. Във филма група от извънземни отвличат супергероите на Земята, оставяйки всичко в ръцете на техните деца, които трябва да се обединят, за да спасят своите родители и целия свят. Познато? Ако сте гледали „Деца шпиони” като малки, веднага ще ви направи впечатление, че единствената разлика в сюжета е смяната на лошите, които са извънземни, и появата на супергерои вместо шпиони.

приянка чопра Джонас, педро паскал, крисчън слейтър

Освен като режисьор Родригес ще влезе и в ролята на сценарист и продуцент на проекта. След като новините излязоха преди няколко дни, бързо последва и информация около това кой ще е част от каста. Някои от имената включват Приянка Чопра, Педро Паскал, Крисчън Слейтър и др. След актьорите, избрани за ролите на децата, няма някое име, което да се откроява. Да си признаем това не звучи като проект, който би ни заинтригувал, но все пак бихме му дали шанс, ако успее истински да изненада публиката.

We Can Be Heroes” отскоро е в продукция, затова нямаме никаква идея кога се очаква да е неговата премиера, но ако има нещо по-интересно около новия проект на Родригес, ние ще се опитаме да го отразим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Netfix can kiss my gigi-bunga…
    The more they do, the less I watch …
    The dumb industry always thinks they can buy everything. If this were the case – they will only have masterpieces – but they don’t.
    Cause it does not work like this … The creative fucking process is not a ‘project’.
    So, they can kiss my gigi-bunga…

    Robert Rodriguez, on the other hand, can kiss my ass…

  2. Родригес е като виенско колело. Ту супер неща и изведнъж супер простотии. Не съм гледал деца шпиони. Този също ще пропусна.