Трейлър на зомби комедията „Little Monsters“ с Лупита Нионг‘о

от на 2019-08-01
 

little monsters с лупита нионг‘о

It’s zombies again.

Ако смятате, че поредният пик в популярността на зомби филмите е отминал и сега ни чака период на затишие, помислете си отново. Тази година видяхме чудния „Kingdom“, предстои ни „Army of the Dead“ на Зак Снайдър, а въпреки сериозния спад в качеството, хитът на AMC „Живите мъртви“ продължава да бъде изключително гледан и се завръща за 10-тия си сезон. Да не говорим, че продуцентите на сериала споделиха, че ни чакат още десет сезона и освен това предстои и старт на нов spin-off сериал, както и поне един филм (от планирана трилогия), като и двата проекта са абсолютно сигурни и дори имат тийзъри.

На фронта на комедийните измерения на жанра (които винаги са били част от картинката) положението е същото – тази есен ни чакат „The Dead Don’t Die” на Джим Джармуш, продължението „Zombieland: Double Tap“, както и фокусът на настоящата ни новина – показаният на тазгодишното издание на фестивала Сънданс „Little Monsters“ на режисьора Ейб Форсайт. Във филма Лупита Нионг‘о влиза в ролята на оптимистично настроена начална учителка, която трябва да спасява невръстните си ученици от надвисналия (за пореден път) зомби апокалипсис.

Общо взето, това е и всичко, което трябва да знаете предварително за „Little Monsters“, останалото става ясно от първия трейлър. Вижте.

Честно казано, изглежда ни приятно, а и отзивите от Сънданс са доста положителни и определено бихме му хвърлили едно око, без да си го отбелязваме като задължителен. Харесва ни идеята с децата – как учителката представя всичко под формата на невинна игра, докато е оклепана с вътрешности от зомбита, които изтребва. Лупита Нионг‘о изглежда се забавлява доста и ни се струва, че тук се справя по-добре от прехваленото и драматично изпълнение в „Us“. Реално, единственото, което не ни допада в трейлъра, са героят на Джош Гад и изпълнението му, които ни идват малко повече, но ще го преживеем.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Little Monsters“ е Ейб Форсайт („Down Under“). В ролите са Лупита Нионг‘о, Джош Гад, Александър Ингланд, Стивън Пийкок, Кат Стюарт, Надя Таунсенд и др.

Британската премиера на филма е 5 ноември. В Щатите ще може да бъде видян от 15 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте