Наши колеги вече имаха щастието да изгледат „Храбро сърце” – да не говорим, че гледаха и първия трейлър на Monsters University”, както и най-новото, задължително за „Pixar” късометражно филмче (за което в момента ги мразим страстно) – но ние простосмъртните ще трябва да почакаме още няколко месеца за това щастие и единствената ни утеха в момента е поредният трейлър на филма, представен от Apple.

Не сме сигурни, че чисто комедийните измерения на трейлъра (защото сме сигурни, че в самия филм нещата ще изглеждат по различен начин) ни допадат особено, но всичко останало е просто прекрасно. Вижте!

Вижте и кратката реклама „Eyes on the Pies”.

Ситуиран в мистичните шотландски планини, „Храбро сърце” разказва за младата Мерида (Кели Макдоналд) – принцесата на кралство, управлявано от крал Фъргюс (Били Конъли) и кралица Елинор (Ема Томпсън). Непокорна дъщеря и умел стрелец, един ден Мерида нарушава стар и свещен обичай и по този начин отприщва сериозни сътресения в кралството. В опит да поправи грешката си Мерида търси помощта на ексцентричната старица Мъдрата жена (Джули Уолтърс) и получава правото на, както се оказва, едно злополучно желание. В приключението на Мерида се включват и огромният Лорд МакГъфин (Кевин МакКид), нацупеният Лорд Макинтош (Крейг Фъргюсън) и свадливият Лорд Дингуол (Роби Колтрейн).

Останалите прекрасни трейлъри на филма, както и други интересни неща около проекта, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьори на „Храбро сърце” са Бренда Чапман и Майк Андрюс, а българската премиера е 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *