Трейлър и плакат на екшън трилъра „Nomis” с Бен Кингсли и Хенри Кавил

от на 2019-06-10
 

В продължение на три години от ноември 2004 до края на 2007 NBC излъчват популярна телевизионна реалити поредица, наречена „To Catch a Predator”, в която актьори примамват хора с отклонения от правовите норми за поведение спрямо малолетни и ги предават на органите на закона.

Новият филм „Nomis”, в който участват Бен Кингсли и Хенри Кавил, използва подобен сюжет, в който обаче липсват камери и унижението в ефир. От това, което виждаме, престъпниците биха пожелали да свършат в затвора, вместо в ръцете на героя на Кингсли. Той е непримирим в издирването на мазни, извратени възрастни, които обичат да си „играят” с дечица, но попада в полицията и успява да ги заведе до нищо не подозиращия, психически болен кретеноид, който крие жертвите си на различни локации…

Обещанието е за напрегнат екшън, а компания на Кингсли и Кавил правят Александра Дадарио, Станли Тучи, Минка Кели, Нейтън Филиън и др. Ето какво гласи официалният синопсис:

Един лейтенант, придобил опит с времето, неговите колеги от полицията и местен самоотвержен радетел за раздаване на правосъдие се замесват в опасна схема, която включва наскоро опандизен психар, който (вероятно) има в личната си история много случаи на отвличания и убийства на жени през годините…

Nomis” (който се открива в imdb като „Night Hunter”) все още няма официална премиерна дата в Щатите, но след първото му представяне преди почти година в програмата на Los Angeles Film Festival идва време за разпространението му в Русия (15 август), Португалия (29 август), Франция (4 септември) и Гърция (26 септември).

DoMlOXFUYAUu54-

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2019-06-10 at 12:50

  Така яко лъха на Бояна Филмс

  Отговор

 • Milbo
  2019-06-11 at 05:55

  Ох – поредната тъпотия – Как ги гледате тези работи ?
  ‘Извратените, мазни възрастни’ са хора, които обикновено имат проблем и в повечето случаи страдат дълбоко от него.
  Най-лошият е най-ненормален, а добрият, както разбираме, е много добър и ‘непримирим’… Вика и тропа по масата.
  Какво е тъпото тук ?
  Where to begin….

  Отговор

Коментирайте