Имаме още едно доказателство, че светът се променя и проклятието над „Cowboy Ninja Viking” (може би?) най-накрая е прекъснато. Тази комиксова адаптация се готви отдавна и се чудихме дали Крис Прат няма да прехвърли подходящата възраст за главната роля, докато Universal решат кога и как точно да я реализират. И както преди няколко месеца писахме, че си е намерил режисьор (при това доста вдъхновяващ), така сега дойде ред и на новината, че е направен избора за актрисата, която ще си партнира с мистър Старлорд-възпитателя-на-динозаври.

Тази чест се пада на индийската красавица Приянка Чопра. Тя е сред най-популярните звезди в небосклона на Боливуд, бивша носителка на титлата Мис Свят, определена от „Times” за една от 100-те най-влиятелни личности в света и от „Forbes” за една от 100-те най-силни жени в света за 2017 г.  Чопра е актриса, певица, продуцент и активен деец за многобройни благотворителни каузи. Тя е една от най-търсените и най- добре платените дами в Боливуд, като от години живее в Ню Йорк и в момента подготвя сватбата си с Ник Джонас. И след като през 2017 г. колежката й Депика Падукон се справи много добре със задачата да се включи в поредните „Трите хикса: Отново в играта”, не виждаме причина за скептицизъм по отношение на участието на Чопра в „Cowboy Ninja Viking”.

Автори на едноименния комикс, издаван от Image Comics, са А. Дж. Либерман и художника Райли Росмо, които са създали тайни супер-двойни шпиони с „размножение” на личността! Един от героите им е психотерапевтът доктор Себастиан Гислейн, който работи едновременно по няколко подходящи кандидати за програмата „Тризнаци”, но когато проектът се проваля, „пациентите” поемат по различни пътища, превръщайки се в наемни убийци. Героят на Крис Прат е Дънкан, чиято глава е удобно обитавана от три различни личности – очевидно каубой, нинджа и викинг. Все още няма яснота какво точно ще правят тримата и как ще се погаждат, защото по сценария работят много и различни хора, включително отговорните за „Дедпул” Еверет Дейвид Рийз и Пол Уърник, Крейг Мейзън („The Hangover II”), както и Дан Мейзау („Гневът на титаните”) и Райън Енгъл („Rampage”). Много е вероятно Приянка Чопра да влезе в ролята на Сара Никс – психолог, която е назначена като специалист да наблюдава Дънкан, и която може и да изпитва (някакви) чувства към него, независимо от строго професионалните им отношения.

Както сме чакали досега, ще продължим да сме търпеливи към творците, които все още се опитват да намерят правилния подход към историята. До известна степен е обнадеждаващо, че „Cowboy Ninja Viking” (уж) трябва да бъде готов до края на юни 2019 г., но по всички закони на индустрията, ако една продуцентска компания се стреми към такава премиерна дата, то тя трябва да започне снимките едва ли не незабавно, за да успее екипът да се справи с (доброто) реализиране на този проект. Което означава, че очакваме (още) новини съвсем скоро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *