Кенет Брана в ролята на злодей и режисьор в новия филм за Джак Райън

Кенет Брана отново има желание да се нагърби с двойни функции в предстояща сериозна продукция. Споменахме за новия живот, който Paramount искат да вдъхнат на Джак Райън и за режисьорския ангажимент на Брана.  И сякаш това не му е достатъчно – той иска да поеме и ролята на злодея в подготвяния проект.

Крис Пайн поема щафетата от Алек Болдуин, Харисън Форд и Бен Афлек, и според Variety в замисъла на „ри-буут”-а той ще бъде младият бивш морски пехотинец, ангажиран в Москва като финансов специалист, който разкрива заговор на своя работодател за финансиране на терористична атака, с която да бъде срината американската икономика чрез девалвация на щатския долар. Кенет Брана иска да бъде именно руският злодей и финансов гений Виктор Стазов, но дано усетът му за реализъм, а и сценарните решения да спасят филма от залитане в наподобяване на сюжет ала-007.

С няколко различни „насоки” в развитието на проекта ще трябва да се съобразят членовете на екипа – самият Пайн очевидно държи на шпионски филм, в чийто център да е неговият персонаж; продуцентът Лоренцо ди Бонавентура иска да направи екшън, а шефовете на Paramount клонят към решение да направят от все още неозаглавения филм трилър.

Чуденката кой сценарист може да изгради достоверен и приемлив компромис върху подобни изисквания се приключи (поне на този етап) с ангажирането на Дейвид Кеп. С подобен специалист на словото и Кенет Брана на режисьорския стол може би проектът ще се привдижи към някой от следващите стадии на развитие. И въпреки че в ангажираността на Брана все още не може да се каже как ще се подредят времевите приоритети, ние знаем отлично, че той може да се справи с всякакви предизвикателства И от двете страни на камерата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. същото го споделих в предишната новина по повода – реших, че не е нужно да се повтаряме 😉 информацията е важна, оценките – впоследствие! Дрин май го харесва момчето, аз – не…

  2. Не че не го харесвам … по-лошо … безразличен ми е 🙂 Ролята на Джак Райън си е емблема, трудно мога да си представя Пайн в нея. Ако трябва да бъде избран сравнително млад актьор, то мисля, че Гослинг ще пасне като дялан камък 🙂 И би придал съвсем различна тежест на героя си … но ако вече са направили избора, нищо не ни остава освен да чакаме и да видим 🙂

  3. Да, харесвам го. Като капитан Кърк е супер. И личното ми мнение е, че е на светлинни години по-добър от Хедлънд, по който пък си пада Светли.
    Гослинг е готин, ама, аре да не го бутаме навсякъде, а? 🙂

  4. альооо – по кой си падам?! а, по момчето в „Трон“ – в смисъл, че ми хареса там, не ми е попадал на друго място, така че не бих ти разрешила да ми обобщаваш току-така 😛
    Гослинг и аз гласувам да бъде оставен малко на мира 8)
    нещо не ми е точно в Пайн, все още не знам какво… 🙂

  5. Хуу, де, няма да обобщавам.
    Само ще кажа, че Пайн в най-тъпите си роли пак е по-добър от това, което показа Хедлънд в „Трон“.