Ранен тийзър на „The Divide”

Като големи почитатели на френската нова вълна в хоръра, внимателно следим кариерата на всички от по-известните режисьори, а тази на Ксавие Жен дори и по-отблизо. Това се дължи на две сантиментални причини. Първо, човекът беше в България за снимките на тъповатия „Hitman” и като че ли остана доволен, което ни радва и второ, неговият „Граници” е единственият филм от споменатата нова вълна, който сме имали щастието да гледаме у нас на голям екран. Събитие, само по себе си граничещо с чудо тъй като знаем, че българските разпространители имат афинитет към друг тип ужаси като „Скатавки” и „Операция „Четири лапи”.

Сега по същество. От „Content Film” са пуснали много ранен тийзър трейлър – снимките вървят само от около седмица – на предстоящия филм на Жен озаглавен „The Dividе”. Всъщност „The Dividе” е новото заглавие на добре познатия ни проект „The Fallout”, който би трябвало да бъде фантастичен психологически трилър в традициите на „Нападение над участък 13” – надяваме се става въпрос за оригинала, а не за новата глупост – и „Повелителят на мухите”.

http://www.youtube.com/watch?v=LJCxT2d5hzk&

Историята проследява няколко човека, които се скриват в мазето на нюйоркска жилищна сграда, изоставяйки доста хора след себе си, след като експлозия унищожава целия град. Скоро обаче, те се изправят пред нова опасност в лицето на екипирана със специални костюми и оръжия група – чиито мотиви не са известни – която се опитва да превземе скривалището им.

Филмът е с участието на големия Майкъл Бийн, Майло Вентимиля, Лорън Джърман, Розана Аркет и Майкъл Еклънд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *