„The New Pope“: Продължението на „Младият папа“ на Сорентино с Джуд Лоу и Джон Малкович

 

сорентино

Паоло Сорентино отново ще събере екипа на „Младият папа“ („The Young Pope“) в Италия през ноември тази година, когато ще започнат снимките на втория сезон на изключително успешния и качествен сериал. Разликата е, че както вече знаехме, новите епизоди на сериала на HBO и Sky ще се излъчват под заглавието „The New Pope“. Сценарият ще бъде дело на Сорентино и Умберто Кантарело и все още не е упоменато дали това ще бъде директно продължение на първи сезон или отделна нова история, каквито бяха основните предположения.

джъд лоу като младия папа

Добрата новина е, че в главната роля отново ще бъде греховно неустоимият Джуд Лоу, който с присъщата си дяволитост закова ролята на американския Папа Пий XIII, роден със светското име Лени Белардо. Неяснота за сюжета на „The New Pope” носи и това, че съдбата на Лени остана двусмислена в края на първи сезон и дори се носеха слухове, че сериалът ще продължи без участието на Лоу.

Сега научаваме, че е потвърдено и участието е Джон Малкович, който в момента снима мини-сериала на BBC One „The ABC Murders“, където ще го видим в ролята на Еркюл Поаро. Честно казано тази кастинг новина ни радва не по-малко от завръщането на Лоу, защото сме огромни фенове на Малкович и сме сигурни, че под режисурата на Сорентино ще направи невероятна роля. Каква ще е тя обаче, засега се пази в пълна тайна.

Докато очакваме повече подробности относно предстоящия сезон, предлагаме ви да прочетете ревюто ни за превъзходния първи епизод, а ние обещаваме да ви държим в течение с всякакви новини около „The New Pope“.

младия папа

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте