Том Круз

Накратко, благодарение на няколко „самоубийствени” каскади, свързани с личния му живот, Том Круз загуби положението си на една от най-надеждните звезди (в боксофис отношение) от края на XX в. и началото XXI в., като единствените му хитове след „Война на световете” (2005) са последните два филма от поредицата „Невъзможна мисия”. Така че едва ли е изненада за някого, че той е подписал за участие в предстоящия 5 филм. Още повече, че след „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, донесъл световни приходи от 700 млн. (най-много от цялата поредица, а между другото и в кариерата на Круз), и „Paramount” също имаха (финансов) интерес от подобно развитие на нещата.

Разбира се, за пети филм от поредицата се говори отдавна – дето се вика, още не бяха изтекли финалните надписи на „Режим Фантом” и вече се спекулираше за това какво ни очаква, но чак сега се получава официално потвърждение. Извън ангажимента на Круз обаче на този етап единственото сигурно нещо около „Невъзможна мисия 5” е участието на Джей Джей Ейбрамс и компанията му “Bad Robot”, които ще продуцират филма. Все още няма никаква информация дали някой от обичайните поддържащи актьори ще се завърне (в това число и Джереми Ренър, който уж трябваше да поеме щафетата от Круз), но вероятността е доста голяма.

И друг път сме казвали, че сме почитатели на „Невъзможна мисия” и поради тази причина сме доволни от новината, че по петата част вече се работи, но преди да се зарадваме истински искаме да знаем кой ще се нареди до Брайън де Палма, Джон Ву, Джей Джей Ейбрамс и Брад Бърд като режисьор на филм от поредицата. Не сме съвсем сигурни, че ни се иска това да е добрият приятел на Том Круз Кристофър Макуори (който го режисира в приличния „Джак Рийчър”), за който от доста време се носят слухове. Не че смятаме, че не би се справил, просто ни се иска да е някой с ясно изразена индивидуалност и стил.

Както се казва, ще поживеем, ще видим. Очаквайте включване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Джак Рийчър нещо не ме жегна хич… Не че е задължително да не се справи и тук, но се надявам да е друг режисьор 🙂

  2. Ако не ги избута поне до 10, не е истински отдаден на франчайза 😀