Първи тийзър трейлър и плакат на „Venom” с Том Харди

от на 2018-02-08
 

Колкото и да не ни се вярва, тази есен ни очаква самостоятелен „Venom” филм, режисиран от Рубен Флейшър („Zombieland”) и с участието на Том Харди. Вече видяхме героя на Харди Еди Брок в два (тук и тук) доста скучни кадъра. Преди часове дебютира първия трейлър, така че бързаме да го споделим с вас.

Припомняме ви, че филмът е базиран на комиксовите поредици Lethal Protector и Planet of the Symbiotes и ще разкаже за сложната връзка между Симбиота и Еди Брок по време на престоя му в Сан Франциско. Вижте:

Е, много ясно, че няма да видим самия Венъм, ние какво сме очаквали от трейлър за филм, озаглавен „Venom”. Доста разочароващо наистина, макар че някак си го предчувствахме, предвид колко скоро започнаха снимките. Личи някаква припряност от страна на Sony да пуснат тази реклама, без която може би щеше да е по-добре.

Иначе по същността, нямаме никаква представа дали Венъм ще работи без Спайдър-мен и честно казано в този тийзър не виждаме много малко, което да асоциираме с култовия персонаж. Даже ако го нямаше (доста грозното) заглавие накрая, можеше съвсем спокойно да подминем рекламата като поредния второразряден фантастичен трилър от рода на „Life”, който също беше на Sony и доста хора предполагаха, че ще бъде предистория на „Venom”.

Още е рано да си вадим крайни изводи, просто подчертаваме, че нищо все още не е успяло да ни спечели до такава степен, че да се надъхаме за филма. Както и да е, общо взето положението е много шум за нищо. Оставяме ви с един постер.

venom-movie-poster

Режисьор на „Venom” е Рубен Флейшър, а премиерата на филма е 5 октомври 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2018-02-08 at 19:40

  „Личи някаква припряност от страна на Sony да пуснат тази реклама, без която може би щеше да е по-добре.“

  Точно така се почувствах, след като го гледах.

  Отговор

 • radi
  2018-02-08 at 20:17

  Няма да бързаме с коментарите . Усещам ,че Узко ще се включи

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-08 at 23:31

  Кур за Ради: ето, включих се. 😀

  PS Като тийзър е meh, реално пълният трейлър ще даде представа дали има смисъл от hype.

  Отговор

 • Gogoto
  2018-02-09 at 09:20

  Хич не съм хайпнат и нямам особени очаквания, но трейлъра изглежда… okay-ish, най-вече заради стабилния както обикновено Харди.
  Може да му хвърля един белтък на филма наесен, умерен песимист съм засега.

  Отговор

 • Иван
  2018-02-09 at 11:17

  Филма изглежда як, за разлика от хомо-инфантилния Спайдърмен от миналото лято.

  Отговор

Коментирайте