Вече видяхме доста реклами на фантастичния хорър „Life” на Даниел Еспиноза, които, общо взето, ни разказаха изцяло така и така ясния филм, но от Sony са решили, че имат нужда от още (явно не разчитат особено на звездния актьорски състав) и седмица преди премиера ни предлагат пореден солиден ъпдейт.

Той включва нов напрегнат нецензуриран трейлър, който на нас лично ни допадна най-много от всички други до момента, удължен поглед към филма, две „винетки”, в които актьорският състава разказва за цялостната идея и „крийчъра” на борда на международната космическа станция, както и два клипа. Вижте ги.

Трейлър

Extended Sneak Peek

Vignettes

Клипове

Коментар за очакванията ни към „Life”, може да намерите в новините ни до момента. Общо взето, не сме много развълнувани, но като фенове на жанра ще гледаме филма, а и ще ни дойде като добра загрявка за „Alien: Covenant“.

Life” разказва историята на екипаж от шестима души от Международната космическа станция, които са на ръба да направят едно от най-важните открития в човешката история: първите доказателства за извънземен живот на Марс. Докато провеждат изследванията си, методите им предизвикват нежелани последици и новата форма на живот излиза по-интелигентна отколкото някой някога е предполагал.

Режисьор на „Life” е Даниел Еспиноза („Секретна квартира”, „Дете 44”), по сценарий на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland” и „Дедпул”). В ролите ще видим Райън Рейнолдс, Джейк Джиленхол, Ребека Фъргюсън, Хироюки Санада, Арион Бакари, Александре Нгуйен и Олга Диховичная.

Премиерата на филма е 24 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Кошницата е голяма за Covenant-a, само да не се окаже пробита. Ридли не е правил мащабен як филм скоро.

  2. Току-виж се окаже нещо по-куул от клишето, което виждаме в трейлърите.

  3. Аз съм фен на фантастиката и съм заспивал с филми от личната ми колекция на vhs „Aliens“ и смятам, че не трябва да бъдете толкова критични към филма, смятам, че ще бъде доста добър и със сигурност загрявка за новия Alien!!! Оле оле… Айде вече…

  4. Видях кой е композиторът на „Завет” и се саднах тотално.За съжаление, саундтракът ще е първото нещо, което няма да харесам във филма

    1. Паразита е Венъма………..

      Чакай ще разбереш, ако разбира се е вярно…