Тийзър трейлър на „451 градуса по Фаренхайт“ с Майкъл Б. Джордан и Майкъл Шанън

от на 2018-01-12
 

Като на шега измина половин година откакто дебютира първата официална снимка от дългоочакваната нова адаптация на монументалния роман „451 градуса по Фаренхайт“ („Fahrenheit 451”) на големия Рей Бредбъри. Оттогава насам не бяхме попадали на нищо интересно, свързано с подготвяния от режисьора Рамин Бахрани филм на HBO, и беше крайно време за някакво раздвижване, което идва под формата на тийзър трейлър, който може да видите по-долу.

Според нас „451 градуса по Фаренхайт“ няма нужда от разказване на сюжета, но все пак осъзнаваме, че може да ни четат младежи, които все още не са се сблъсквали с тази задължителна за всички класика, затова ето с две думи за какво става въпрос: Гай Монтег (Майкъл Б. Джордан) е млад пожарникар, който изоставя света си и се изправя срещу своя капитан и ментор Бийти (Майкъл Шанън), опитвайки се да възстанови своята човечност в едно антиутопично бъдеще, където документирането на историята е забранено от закона, а работата на „пожарникарите“ е да изгарят книги…

За съжаление, не виждаме реални кадри от филма, от които да придобием някаква представа най-малкото за визията и тона, но на този етап толкова. Ще почакаме още малко за по-разкриващ трейлър, както и за премиерна дата. Това е проект, който очакваме с огромен интерес, и силно се надяваме на нещо качествено на всяко едно ниво. Смятаме, че шансовете са добри.

Режисьор на „451 градуса по Фаренхайт“ („Fahrenheit 451”) е Рамин Бахрани („99 Homes”, „At Any Price”), който е и сценарист, наравно с Амир Надери („Vegas: Based on a True Story”). Продуцент е Дейвид Коутсуърт („Olive Kitteridge”), а в ролите са Майкъл Б. Джордан, Майкъл Шанън, Лора Хариер, София Бутела, Мартин Донован, Лили Синг, Кир Дулей и др.

Премиерата на филма се очаква тази пролет.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте