Може да си мислите, че ни е обзело празнично шеговито настроение, обаче ние такава шега не можем да измислим – Тейлър Суифт е решила, че иска да става режисьор. След мултимилионните продажби на албуми и сингли, след сума ти „Грами“ и всевъзможни награди през 16-те си супер-активни години в музикалната индустрия, позиционирана на 79-о място сред най-богатите жени според списание Forbes с едни „нищо и никакви“ 570 милиона долара (само 7 дами от индустрията за забавления, сред които Опра Уинфри, Риана и шефки в Дисни, Амазон, Юнивърсъл, Фокс и Нетфликс, са преди нея в списъка, изпълнен с жени-политици, финансисти и бизнес-предприемачи), мис Суифт ще търси реализация зад камера.

Според новина, която се появи във Variety преди дни, пълнометражният дебют на Тейлър Суифт ще бъде подкрепен от Searchlight Pictures. Сценарият е нейно дело, но всички източници все още пазят тайна около сюжета, избора на актьори и други детайли, които вероятно биха представлявали интерес. Ето какво споделят президентите на студиото Дейвид Грийнбаум и Матю Грийнфийлд по темата:

Тейлър е артист, който се появява веднъж на поколение. Истинска радост и привилегия е за нас да си партнираме с нея, поела с вълнение в тази нова творческа посока.

Суифт е доказала, че може да се харесва на различни групи музикални фенове – тя съчетава поп, кънтри, алтернативен рок и увлича милиони последователи; десетият ѝ студиен албум Midnights се появи само преди два месеца и вече спечели 6 рекорда на Гинес за най-бързи продажби в различни класации, както и наградата за aлбум на годината на „People’s Choice Awards“. Ясно е, че независимо от качествата на дебютната ѝ филмова творба, тя ще получи специално медийно внимание.

Aко случайно не сте имали възможност да видите клипа към нейната песен All Too Well: The Short Film, режисиран от Суифт, в който главните роли са поверени на Сейди Синк (много търсена, особено напоследък) и Дилън О’Брайън (когото помним от поредицата Maze Runner) – ето възможност да попълните тази празнина. И също така може да видите как самата Тейлър дава режисьорски наставления – иде му óтръки на момичето.

Няма конкретни данни за референции към прочутата „драма“ с Джон Мейър, вдъхновила бонус-парчето Would’ve, Could’ve, Should’ve, но не бихме се учудили, ако тя просто е решила да не прави допълнителна реклама на един от най-добрите китаристи и композитори в съвременната музика.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *