Епичен първи трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“

от на 2017-12-08
 

CR0,0,1777,743_AL_ (1)

Последните няколко новини около зрелищния научнофантастичен екшън трилър „Джурасик свят: Рухналото кралство“ сякаш достатъчно ни подготвиха за първия трейлър на суперпродукцията. Само че сега, след като вече можем да го видим в пълния му блясък, си даваме сметка, че нещата изглеждат още по-епично от очакваното – освен това съдържанието има вид и на достойно продължение на литературната основа, положена от Майкъл Крайтън преди повече от 27 години. Вижте видеото и си сложете лигавник, докато го гледате, защото тези над 2 минути са бая апетитни:

Честно казано, не сме вярвали, че някога ще се насладим на франчайза в толкова зрелищна форма – тук буквално е тъпкано с мезозойски твари и с режисьорска динамика, каквито досега не са били използвани в такъв мащаб, поне що се отнася до предните четири части. Ужасно ни допадат сцените с избухващия вулкан и с падащите сред спринтиращите допотопни създания отломки, тъй като са ефектна коментарна илюстрация на катастрофалните събития, поразили Земята преди 65 милиона години. Усеща се „динозавърското“ в кадрите, а атмосферата на моменти е нетипично мрачна и интензивна (причината вероятно е в режисьора). Освен това визуално всичко е майсторски изпипано, поднесено с въображение и с отличен усет за композиция (сцените с внезапно раздвижилия се прокомпсогнатус, с ревящия на фона на бедствието тиранозавър и момента с брахиозавъра например). Появата на Иън Малкълм е логичен, но и сантиментален реверанс към старите издания на поредицата – за нас това е още един сериозен плюс.

Хуан Антонио Байона

Хуан Антонио Байона

Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom“) e peжисиран от Хуан Антонио Байона („Часът на чудовището“) по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли, а в ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Б. Д. Уонг, Тед Ливайн, Джеймс Кромуел, Джеф Голдблум, Тоби Джоунс, Кевин Лейн, Джералдин Чаплин, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда и др. Премиерата е насрочена за 22 юни следващата година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-12-08 at 09:03

  ебати, т’ва ще е супер

  Отговор

 • Riddick
  2017-12-08 at 09:45

  Добре де, при всичките пари на инвеститорите в Джурасик парк, що по дявола са построили парка на остров с действащ вулкан?

  Иначе филма ще е лудница

  Отговор

 • Иван
  2017-12-08 at 10:28

  Нищо ново, само претоплят манджата. Разликата е че са вдигнали бройката на динозаврите, но от това не произлиза по-добър филм. Последния филм беше рядко безличен и не изненада с абсолютно нищо.

  Отговор

 • V1sk3o
  2017-12-08 at 11:12

  Страхотен!!!Мен лично ми допадна момента и със спинозавъра,за мен си остава един от любимите динота,колкото до горния коментар относно защо са избрали вулканичен остров,ами първо,че това е добра идея като,все пак една от теориите за тяхното измираме е изригването на много вулкани наведнъж,което е причинило голяма смърт на планетата,така че мисля че филма ще е лудница.

  Отговор

  • Riddick
   2017-12-08 at 12:03

   е да де, една от теориите за измирането…. и за това, дай да инвестираме милиарди, в остров, който ще ни съсипе!?!?!


 • pavel717
  2017-12-08 at 11:42

  Абе Стивъне, спри да се занимаваш с глупости
  ами връчвай на това момче шапката и камшика,
  че се не трае вече….

  Отговор

 • Жор
  2017-12-08 at 12:13

  Бахти дървещия трейлър. Толкова хаос и разруха пасват идеално на философските размисли на Малкълм от втората книга. Аз не очаквах да ми хареса толкова :)

  Отговор

 • .
  2017-12-09 at 19:39

  Ще по пропусна, както направих с предишният.

  Отговор

Коментирайте