Трейлъри на филм с Тоби Магуайър и Елизабет Банкс, представян в Сънданс 2011… Гледахме го, кумихме му се (междувременно най-сетне той излезе в ограничен показ в Щатите – The Weinstein Company са купили разпространителските права за 7,5 милиона долара…) и най накрая, в началото на новата година се решихме. Нещо в трейлъра, или по-скоро в откаченото излъчване на Тоби ни накара все пак да не ви лишаваме от него.

http://www.youtube.com/watch?v=RaC50ZWtxAw

Лекар от предградията очевидно обича авантюрите и паралелно с изгонването на множество еноти от задния си двор, се оказва овъртолен в разни афери, които включват и бъдещи деца, освен (очевидно) настояще негово отроче от русата измамена съпруга. Мрачна комедия? – едва ли, по-скоро драма с хумористични нотки. И няма как да си представим, че разни жени ще въздишат по Магуайър, пък и му връзват – ай стига бе, при това в трейлъра той изглежда също толкова загубеняшки, колкото сме свикнали да го виждаме…

Предлагаме няколко снимки от независимата продукция, както и неофициалния трейлър на филма, монтиран от самия режисьор, който загатва за повечко психарийка… Говори се и за убийство в официалния синопсис, така че „The Details” може и да не е пълна скръб. Но пък тогава защо Уейнстейн са забавили разпространението му с почти ДВЕ години?

http://www.youtube.com/watch?v=R9L3RWv_puU

Режисьор на „The Details” е Джейкъб Арън Естис, а освен Тоби и Банкс, както видяхте филмът има солиден поддържащ актьорски екип – Лора Лини, Рей Лиота, Кери Уошингтън, Денис Хайсберт.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *