Star Wars Rebels” е анимационен сериал, който стартира през 2014 г., малко преди да стане ясно за мащабните планове, които Disney имат за разгръщането на вселената. Оттогава действието, което се развива между „Отмъщението на ситите” и „Нова надежда”, започна да се приближава все повече до познати от филмите персонажи и локации. Може би дори си спомняте, че първата поява на Соу Герера – героят на Форест Уитакър от „Rogue One“ беше именно в „Star Wars Rebels”. Макар и доста различен първоначално, образът постепенно се уеднакви.

Сега сериалът влиза в своя последен четвърти сезон, като очакванията са за нещо доста по-мрачно и меланхолично (предвид че тези герои едва ли ще ги видим повече някъде). Вече видяхме първия трейлър, който споделихме в масивиния ни Star Wars ъпдейт след тазгодишния Star Wars Celebration. Сега е време за една нова реклама. Предлагаме ви да видите новия (доста по-обстоен) трейлър:

Сигурни сме, че феновете на предишните сезони ще останат доволни и от този. Харесва ни как сериалът се вписа във вселената на Star Wars и как запълни доста адекватно някои сюжетни линии, добавяйки нови интересни герои. Вече споменахме Соу Герера, а в трейлъра виждаме още и Мон Мотма и чуваме да се говори за директор Креник (героят на Бен Менделсон). Дори се споменава за оръжие с името Star Dust, което, разбира се, е Звездата на смъртта. Очакваме с нетърпение новия сезон и сме любопитни да научим повече за любимата си вселена.

В заключение ви припомняме официалния синопсис:

Star Wars Rebels” продължава епичната традиция на легендарната „Star Wars” сага с чисто нови, вълнуващи и изпълнени с екшън приключения. Злата Галактическа империя затяга властната си хватка над все повече светове и това е началото на мрачна и тежка епоха в галактиката. В началото на сериала имперските сили са окупирали отдалечена планета и управляват с железен юмрук, съсипвайки живота на обитателите. Но има няколко смелчаци, които се противопоставят на безбройните Stormtrooper-и и TIE fighter-и на Империята: екипажът на звездния кораб „Ghost”. Заедно, те ще се сблъскат със заплашителни нови злодеи, ще преживеят вълнуващи приключения и ще се превърнат в герои.

starwarsrebels001
starwarsrebels002
starwarsrebels003
starwarsrebels004
starwarsrebels005

Премиерата на последния четвърти сезон на „Star Wars Rebels” ще бъде на 16 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *