Update: След публикуването на оригиналната ни новина, в нета се появиха още две нови снимки (можете да ги видите по-долу) на „Dark Shadows”, на едната от които виждаме героинята на Мишел Пфайфър, Елизабет Колинс Стодард, а на другата Джони Деп като Барнабас и Джаки Ърл Хейли като Уили Лумис. По-важното обаче е, че втората снимка ни разкрива част от, лично за нас, прекрасната атмосферата на филма. Вече наистина нямаме търпение да видим трейлър.

Dark Shadows - Мишел Пфайфър

Dark Shadows - Джони Деп и Джаки Ърл Хейли

Следва оригиналната новина от 05.03.2012
–––––

Бяхме убедени, че всеки момент ще видим първия официален трейлър от „Dark Shadows” на Тим Бъртън – екранизация по едноименната готическа сапунена опера на ABC (излъчвана между 1966-1971), разказваща за пътуване във времето, паралелна вселена и един куп магически и свръхестествени същества – и поради тази причина не сме пускали последните нови снимки от филм, които се появиха в нета.

Един вид искахме да ударим с един удар два заека, само дето не ни се получиха нещата, тъй като от трейлър все още няма и следа. Видяхме на другия тазгодишен проект на Бъртън „Frankenweenie”, който е с доста по-късна премиерна дата, но не и на „Dark Shadows”. Затова, сега когато се появиха снимки на част от героите на филма, решихме да ви покажем каквото сме събрали до момента, пък като излезе трейлърът ще акцентираме само на него.

Dark Shadows - Джони Деп

Dark Shadows - Джони Деп И Ева Грийн

Dark Shadows - Хелена Бонам Картър

Dark Shadows - Ева Грийн, Мишел Пфайфър и Хелена Бонам Картър

Dark Shadows - Джони Деп

Най-големият акцент, разбира се, е Джони Деп и това едва ли е изненада за някой, нали си е звезда. От трите мадами, само героинята на Хелена Бонъм Картър не сме я виждали на по-хубава снимка, но от тук съдим, че ролята ѝ (или поне външният ѝ вид) няма да се различава много от това, което можем да наречем типичното ѝ бъртановско превъплъщение.

Годината е 1752 и Джошуа и Наоми Колинс заминават заедно с малкия си син Барнабас от Ливърпул към Америка. Но дори и океанът не може да ги спаси от загадъчното проклятие, надвиснало над семейство. След две десетилетия Барнабас (Джон Деп) живее в имението Колинуд, в град Колинспорт – богат, влиятелен и непоправим плейбой… докато не разбива сърцето на Анджелик (Ева Грийн). Вещица във всеки смисъл на думата, Анджелик обрича Барнабас на участ по-тежкa от смъртта: превръща го във вампир и го погребва жив.

Два века по-късно Барнабас случайно е освободен от гробницата си и открива един доста по-различен свят – 1972 година. Той се завръща в някога величественото си имение, което е съсипано от времето и от странните, разкъсвани от мрачни тайни потомци на фамилията Колинс. Елизабет Колинс Стодард (Мишел Пфайфър) дори е извикала психиатърката доктор Джулия Хофман (Хелена Бонам Картър) да живее в имението и да й помага със семейните проблеми.

Освен Елизабет в имението живеят брат й Роджър Колинс (Джони Лий Милър), непокорната й дъщеря Каролин Стодард (Клоуи Мориц) и преждевременно развитият 10-годишен син на Роджър, Дейвид (Гъливър МакГрат). Мистерията обхваща и няколко души, които не са членове на семейство Колинс – пазачът Уили Лумис (Джаки Ърл Хейли) и новата бавачка на Дейвид, Виктория Уинтърс (Бела Хийткоут).

Dark Shadows” е режисиран от Тим Бъртън, а в главните роли ще видим Джони Деп, Мишел Пфайфър, Хелена Бонъм Картър, Ева Грийн, Джаки Ърл Хейли, Джони Лий Милър, Бела Хийткоут, Клоуи Мориц и Гъливър МакГрат.

Премиерата е 11 май 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Нежната половинка от каста (нямам предвид Деп) ме радва изключително много!