Кевин Костнър и Уди Харелсън ще работят заедно по „Highwaymen”

от на 2017-06-22
 

Да „наследиш” проект на легенди като Пол Нюман и Робърт Редфорд съвсем не е лека задача. Работата по „Highwaymen” се е отлагала и пренасочвала няколко пъти във времето, а то е неумолимо и през 2008 година невероятният Нюман приключи земния си път. Изоставен от Редфорд, към проекта проявиха интерес през 2013 Уди Харелсън и Лиъм Нийсън, като последният продължи с ангажименти в различна посока и в момента има ново развитие по идеята. Deadline разкриват, че Кевин Костнър преговаря да реализират този филм заедно с Харелсън със сътрудничеството на Netflix.

За режисьор е цанен Джон Лий Ханкок („Saving Mr. Banks”, „The Blind Side”), който е пренаписал оригиналния сценарий на Джон Фуско („Marco Polo”, „The Babe”, „Young Guns”), а историята е за двамата мъже на закона, ветераните тексаски рейнджъри – Франк Хамър (минал през 100 престрелки и убил 53 души) и Мани Голт, които слагат край на легендарния дует обирджии Бони Паркър и Клайд Бароу. Подробностите около историята са малко по-различни в сравнение с филма на Артър Пен от 1967 година, в който ролите на Бони и Клайд се превърнаха в част от звездната слава на Фей Дънауей и Уорън Бийти.

кевин костнър

Главният въпрос в случая е кога и дали би могла да се реализира тази интригуваща идея, тъй като вече четири години проектът официално е под шапката на Universal, а ако Netflix ще искат да го поемат, ще трябва да се разберат нещо за правата… И макар Костнър да не е най-големият ни любимец, той има забележителни роли в страхотни филми и сме (почти) сигурни, че от това сътрудничество може да излезе… хит. За Харелсън е ясно – той ни е отдавнашен любимец и ще го гледаме във всичко, което направи!

 

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2017-06-23 at 09:48

  Що бе, Костнър си е много добър актьор, но за съжаление е вече на светлини години от танцуващия с вълците…………
  Жалко, че вече не може да го повтори……..

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-06-23 at 12:53

  Kocтнър е… окей, ай гес. За съжаление обаче свикнахме да го гледаме предимно в провали.

  Отговор

Коментирайте