Пореден трейлър и IMAX промо на „Конг: Островът на черепа”

от на 2017-03-08
 

Днес някои от нас ще имат възможност да гледат „Конг: Островът на черепа” на ранна прожекция, а други ще се гърчим в офиса и ще чакаме уикенда, когато филмът ще е достъпен за всички. Дотогава ще трябва да се задоволим с две нови реклами, чието общо количество до момента стана направо нелепо.

Предлагаме ви да видите нов трейлър (онова „финален” от заглавието на последния явно е само за благозвучие), който обаче е доста спойлърски и предупреждаваме да гледате на ваша отговорност, както и  едно IMAX промо, в което актьорите, начело с Том Хидълстън и Бри Ларсън, споделят впечатленията си за филма и ни убеждават (сякаш имаме нужда), че гигантските екрани на  IMAX са най-подходящи да му се насладите.

Трейлър

IMAX® Presents

С „Конг: Островът на черепа” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Конг: Островът на черепа” („Kong: Skull Island”) е Джордан Воу-Робъртс („Kings of Summer”), а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон К. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте