Удължен клип и поглед зад кулисите на „Ghost in the Shell”

от на 2017-03-23
 

И при „Дух в броня”, както при доста други големи филми (особено напоследък), се наблюдава пренасищане с реклами, което според нас може да има обратен ефект и вместо да вкара хора в киносалоните, да ги откаже. Да не говорим, че така се издават важни моменти (било то сюжетни или не) и когато най-накрая човек изгледа филма, остава с усещането за нещо вече видяно. От друга страна, напълно разбираме студията, които се опитват да достигнат до максимално много хора.

В този ред на мисли, седмица преди премиерата ви представяме един сериозен рекламен ъпдейт от „Дух в броня”, а вие преценете каква част от него да изгледате. Предлагаме ви удължен откъс от началото на филма (същия, който наскоро беше прожектиран за фенове и журналисти), клип, представящ боя във водата, който присъстваше в предишните трейлъри, както и четири погледа зад кулисите.

Building Jump – удължен клип

Water Fight – клип

Зад кулисите

В добавка ви предлагаме официалния синопсис и поглед (промо и плакат) към основния злодей във филма Кузе, който прави специално обръщение към лидерите и сътрудниците на корпорация Ханка. Спойлър, никак не е доволен.

Създаден по манга и аниме класиката на Широ Масамуне и Мамору Оши,  „Дух в броня” разказва историята на майор Кусунаги – единствен по рода си киборг от специалните служби, предвождащ елитния боен отряд Section 9. Отдадени на задачата да се борят с най-опасните престъпници и екстремисти, те се изправят срещу враг, чиято единствена цел е да изтрие от лицето на земята подобренията на Ханака Роботикс в областта на кибер-технологиите.

плакат

Режисьор на „Дух в броня” („Ghost in the Shell”) е Рупърт Сандърс („Снежанка и ловецът”), сценарият е дело на Джонатан Херман („Straight Outta Compton”) и Джейми Мос („Street Kings”). Продуценти са Уилям Уийлър, Ави Арад и Стивън Пол, а Майкъл Костиган, Джефри Силвър, Тетсу Фуджимура и Митсухиса Ишикава са изпълнителни продуценти. В ролите са Скарлет Йохансон, Майкъл Пит, Пилоу Асбек, Такеши Китано, Жулиет Бинош, Каори Момои, Майкъл Уинкот и други.

Премиерата е 31 март 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2017-03-29 at 14:24

  Първоначалните ревюта са изненадващо позитивни (!!!!) – 64% RT, 64/100 Metacritic, като цяло повечето от интервюиращите му дават оценка над средната и въпреки, че очевидно не може да достигне култовия статус и комплексността на оригинала поне му е отдал дължимото уважение и стилистично, и сценарно. Явно са успели да вдигнат „рибуут“ нивото от „Бен Хур“ до близко до „Стар Трек“. Похвално, похвално…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-03-29 at 14:30

  Явно ще е гледаем, но само толкова. Говори се, че визуално е супер, но като съдържание е очаквано повърхностен.

  Отговор

Коментирайте