Ейдриън Броуди се присъединява към Килиън Мърфи и Том Харди в сезон 4 на „Peaky Blinders“

от на 2017-03-25
 

Няма да ви обясняваме защо трябва да дадете шанс на „Peaky Blinders“ – ако вече не сте го направили, загубата си е ваша, но все още имате време да поправите грешката. Ние самите доста се забавихме с първия си епизод, но веднъж потопили се в света на гангстерите от Бирмингам, бързо наваксахме с първите три сезона (всеки само по 6 епизода, какъвто е британският стандарт).

Един от многото плюсове на сериала е актьорският състав и сега към Килиън Мърфи, любимата ни Хелън МакКрори и Том Харди се присъединява Ейдриън Броуди, който ще участва в предстоящия четвърти сезон, чиито снимки вече започнаха. Deadline, които разпространиха добрата новина, нямат информация каква точно ще е ролята на Броуди, но според самия създател на сериала, Стивън Найт, ще му пасне като костюм по мярка:

Той наистина беше актьорът в главата ми, докато пишех ролята. Сигурен съм, че ще е страховито присъствие в света на „Peaky Blinders“.

adrien-brody-img00-20170325 peaky-blinders-season-4-3

Засега няма кой знае колко подробен синопсис за четвъртия сезон, но според Deadline „на Коледа Томи получава загадъчно писмо, което го кара да смята, че семейството отново е в опасност. Въпреки че вече е част от висшето общество, той се завръща в стария квартал, за да се бори за оцеляването си. Но дали ще успее да спаси близките си, ако някои от тях смятат, че ги е предал?“ Найт допълва:

Мисля, че четвърти сезон е най-добрият. Страхотен е и не го усещам като работа, удоволствие е да го правя. И момчетата се завръщат и много харесват сценариите.

Новият сезон на „Peaky Blinders“ се очаква към края на годината,  но засега няма потвърдена премиера. Нямаме търпение.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте