Super Bowl реклама на Transformers: The Last Knight

от на 2017-02-03
 

Най-очакваният за нас филм тази година със сигурност не е „Transformers: The Last Knight”, но знаем, че сред вас има хора, които се вълнуват от приключенията на роботизираните коли, така че се стремим да отразяваме всеки малък ъпдейт по темата. Вече ви представихме трейлър и плакат, а сега разполагаме и с кратка телевизионна реклама, която дебютира онлайн малко прди предстоящото си излъчване по време на Super Bowl в неделя.

Трудно ни е да говорим за каквато и да е история, но филмът ще продължи да следи съдбата на Кейд Ягър (Марк Уолбърг) и останалите хора, останали без протекцията на могъщия Оптимус Прайм. Те ще имат нужда от него повече от всякога, тъй като два свята предстои да се сблъскат. Вижте въпросната реклама:

Единственият ни коментар е: какво, по дяволите, прави Антъни Хопкинс в цялата работа?

В заключение ви предлагаме малко по-подробен синопсис:

Transformers: The Last Knight” разтърсва митологията на франчайза и предефинира значението на думата „герой“. Хора и Трансформъри са на война, Оптимус Прайн е заминал. Ключът към нашето бъдеще лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на Трансформърите, които са идвали преди. Спасението на света ни зависи от необичаен съюз – между Кейд Ягър (Марк Уолбърг), Бъмбълби, английски лорд (Антъни Хопкинс) и оксфордски професор (Лора Хадок).

Режисьор на „Transformers: The Last Knight” е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Антъни Хопкинс, Джон Гудман, Джош Дюмел, Лора Хадок, Изабела Монер, Станли Тучи, Джон Туртуро, Питър Кълън, Сантяго Кабрера и други.

Премиерата е 23 юни 2017.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте