Международен трейлър на „Silence” на Мартин Скорсезе

от на 2016-12-25
 

Мартин Скорсезе не спира да ни бута към песимизъм с последните си изказвания. Наскоро режисьорът сподели, че не гледа много съвременно кино, защото образите са изгубили смисъл, а телевизията все още не се е превърнала в алтернатива. Ние обаче не сме изгубили вяра и продължаваме да откриваме смисъл и предизвикателства на Големия екран, като предстоящият „Silence” е сред събитията, които няма да пропуснем за нищо на света.

Вече видяхме първия трейлър, както и няколко нови снимки. Научихме и много подробности за самия филм от Адам Драйвър , който заедно с Андрю Гарфийлд има честта да се пренесе в 17 век и да изследва темата за кризата на вярата под режисурата на Мартин Скорсезе.

Преди дни излезе нов международен трейлър на филма, който ви предлагаме да видите:

Това сякаш е най-пълната и въздействаща реклама до момента. Усещаме повече от всякога онази атмосфера и ритъм, за които продуцентите скоро коментираха. Филмът ще започне без музика и ще следва съвършено различен подход, за да разгърне епичната си история. Няма да получим познатите холивудски клишета. Приготвили сме се за шедьовър.

Младият йезуитски свещеник Себастиано Родригес (Андрю Гарфийлд) е изпратен в Япония, където да помага на местната църква и да разследва слуховете, че неговият ментор отец Ферейра (Лиъм Нийсън) е извършил вероотстъпничество. Родригес и спътникът му Франциско Гарпе (Адам Драйвър) пристигат в Япония през 1638, където заварват местното християнско население да се укрива. Службите за сигурност задължават тези, които са заподозрени в изповядване на християнство, да стъпкват грубите изображения на Исус, пред които се молят, за да докажат, че не изповядват обявената извън закона религия. Тези, които откажат, са вкарвани в затвора и убивани. Родригес е принуден да изтърпи сериозни страдания, докато търси истината за вероотстъпничеството на Ферейра.

Филмът ще има специална прожекция, част от панорамата Киномания, на 14 януари.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте