smallfoot-01

Не ни се е случвало да споменаваме, но Studiocanal UK подготвят рисувано приключение за Голямата стъпка (митичното създание йети), което се нарича „The Son of Bigfoot” и трябва да се появи на екран през 2018. Не казваме, че студиата „преписват” едни от други, но сега от Warner Bros. представят любопитен трейлър на „Smallfoot”, които също се занимават с (цяло племе) йети и срещата им с човешко създание. Животът им безспорно се променя, когато те откриват съществуването на раса с „малки стъпки”, която някак си е оцеляла на Земята, а не би трябвало…

Smallfoot” се очертава комедиен анимационен разказ, който – сигурни сме – ще се хареса на малки и големи (не че „големите” имат някакъв избор в случаи като този…)

Може би главният герой Миго ви напомня на някого? Хвърлете поглед на Съли от „Таласъми ООД” и ще се сетите откъде художниците са черпили вдъхновение. Все пак „чудовища” с познати черти са по-лесни за възприемане от най-малките фенове на рисуваното кино. Идеята на „Smallfoot” е да обърне легендата за Голямата стъпка абсолютно наобратно, защото един умен, млад и авантюристичен йети открива нещо, което никой не е предполагал, че съществува – един човек! Новините за този с „малката стъпка” носят слава на Миго, който в суматохата може да се опита да спечели момичето на мечтите си. А вълненията в общността са предизвикани от логичния, гигантски въпрос – какво ли още съществува в големия свят извън тяхново снежно селище? Забавната анимация разказва за приятелства, смели постъпки и за радостта от това да направиш важни открития…

Режисьор на „Smallfoot” е Кари Къркпатрик („Over the Hedge”, „Imagine That”), партньор в тази отговорност е и Джейсън Райсиг. Сценарият е написан от Къркпатрик и Серджо Паблос, като в разработването на авторската история на Паблос са се включили и Глен Фикара и Джон Рекуа. Чанинг Тейтъм говори с гласа на голямото йети Миго, а останалите актьори, озвучили роли във филма, са Джеймс Кордън, Зендая, Дани ДеВито, Джина Родригес, Яра Шахиди, Джими Татро, Ели Хенри, Комън и ЛеБрон Джеймс. Вижте техните герои в поредица character постери:

smallfoot_ver3_xlg

smallfoot_ver4_xlg

smallfoot_ver8_xlg

smallfoot_ver2_xlg

DPIHVV1WsAAvF7o

smallfoot_ver6_xlg

smallfoot_ver7_xlg

smallfoot_ver9_xlg

smallfoot_xlg

Smallfoot” е филм на Warners Animation Group, който ще бъде разпространяван от Warner Bros, премиерната му дата е 28 септември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *