Впечатляващи каскади в задкулисно видео от „Assassin’s Creed”

от на 2016-08-18
 

Assassin’s Creed

Последната ни новина, посветена на „Assassin’s Creed”, е от средата на юни и тогава помрънкахме, че от първия трейлър насам на рекламния фронт на филма не се е случвало нищо интересно, което да си заслужава отразяването. Оттогава насетне положението стана още по-зле и единственото раздвижване беше покрай две нови снимки – снимки, които пропуснахме без дори да се замислим, тъй като не предлагаха нищо ново, а и ни писна да ни пробутват дреболии.

Но както и да е. Споменахме предишната новина, защото тя беше посветена на задкулисно видео, в което режисьорът Джъстин Кързел и двете звезди Майкъл Фасбендър и Марион Котиар разкриват любопитни подробности за проекта и виждаме как са създадени някои от впечатляващите въздушни акробатики – запазена марка на поредицата от видео игри, които са в основата на проекта. Сега ново задкулисно видео, също посветено на каскада, е причината отново да обърнем поглед към филма. В него е отразено впечатляващо свободно падане от 38 метра – каскада, която не е изпълнявана от 35 години. Вижте.

Няма лошо, ама като всичко останало около каскадьора е компютърно генерирано, какво му пука на зрителя, че скокът е реален?  Но да кажем, че ще има ефект. Дано и останалите каскади да са в подобен стил, че никак не ни се гледат анимирани човечета точно в този филм. И хайде, време е за втори трейлър!

Ето и споменатите по-горе пропуснати снимчици:

Майкъл Фасбендър Майкъл Фасбендър

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2016-08-18 at 15:31

  И тоя декември се очертава готин кино месец, Rogue one + Assassin’s Creed….. niceeeeeee

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-08-18 at 15:57

  „Warcraft“ направи малко над 430 млн. долара световен приход, което далеч не беше достатъчно, за да се нарече сериозен хит. Интересно ми е как ще се представи „Assassin’s Creed“ през декември и дали някой от двата все пак ще повлече крак и ще превърне продукциите по игри в релевантен от боксофис гледна точка франчайз. Вече прекалено дълго двете медии не успяват да намерят общ кино език.

  Отговор

  • heinrich
   2016-08-19 at 18:23

   И аз съм на същото мнение.
   Има толкова много игри с изключително богати изградени светове и истории, че е срамота да не могат да намерят общ език.
   А има много игри, които заслужават екранизации…


  • UZUMAKI
   2016-08-19 at 18:34

   Аз май само „Silent Hill“ харесвам от-до като адаптация по игра.


 • Riddick
  2016-08-18 at 16:22

  Аз като фен на играта съм доволен от видяното, и точно както ти каза, време е да има бокс офис пробив на гейм мууви.
  И тайно се надявам Уорнър най-после да стартират R – rated Mortal Kombat

  Отговор

  • Liubo Ursiny
   2016-08-18 at 19:41

   +1 за МК.. имаше едни къси филмчета навремето, които бяха доста яки. Жалко че само с тях си останахме.


  • Riddick
   2016-08-18 at 21:36

   Говореше се, че Уорнър отпуснали 50-60 млн $ на същия режисьор,от уеб сериала, ама той напусна проекта.
   Тия дни Кристоф Ламбер бил туитнал, че е „on board“за нова серия, щяло да има пътуване във времето……. ако е така, ще е по предната игра, която рибуутна вселената им, и ще е яко.
   Ама след 15 години слухове за тоя филм, вече не вярвам


 • radi
  2016-08-18 at 21:25

  Има някой игри ,който са с много добра история ,като Silent Hill

  Отговор

 • radi
  2016-08-18 at 21:38

  А интересното е ,че много филмови творци и критици не признават видео игрите за истинско изкуство ,а филм на правен по играта е вече изкуство,творчество и заслужава оскар :)

  Отговор

 • radi
  2016-10-06 at 21:25

  До края на месеца ,може да има трейлър № 2

  Отговор

Коментирайте