никол кидман

Името Сузане Биер („Братя”, „След сватбата”), която има над 25-годишен опит зад камерата, няма нужда от представяне. По-младата публика вероятно я свързва с мини-сериала „The Night Manager”, който донесе на Хю Лори, Том Хидълстън и Оливия Колман отличия „Златен глобус“, а самата Биер получи „Еми“ за режисурата си. Преди известно време името ѝ влезе и в списъка с вероятните режисьори на „Bond 25” (в крайна сметка честта се падна на Кари Фукунага), а съвсем наскоро тя приключи работата си по постапoкалиптичния трилър „Кутия за птици” – екранизация по романа на Джош Малерман с участието на Сандра Бълок и Сара Полсън, която ще можем да гледаме от 21-и декември по Netflix.

Сега е време датската режисьорка да направи следващата си стъпка и за целта тя е избрала нов мини-сериал зa HBO, озаглавен „The Undoing„. Той ще бъде адаптация на книгата на Жан Ханф Корелиц  „You Should Have Known, The Undoing”, а задачата да напише сценария е поверена на създателя и сценарист на един от последните хитове на HBO „Big Little LiesДейвид Е. Кели, който е автор и на „The Practice“ и „Ally McBeal“. „The Undoing“ ще срещне отново Кели с Никол Кидман след съвместната им работа по „Big Little Lies“, тъй като на нея е поверена главната роля. За Кидман това е трети телевизионен проект след участието ѝ във втори сезон на австралийския криминален сериал „Top of the Lake“ и „Big Little Lies“.

В „The UndoingНикол Кидман ще влезе в образа на Грейс – успешна терапевтка, на която предстои издаване на първа книга. Тя живее щастливо с отдадения си съпруг и малкия си син, който учи в елитно частно училище в Ню Йорк. Седмици преди публикуването на книгата обаче, в живота ѝ се отваря пропаст: насилствена смърт, изчезнал съпруг и верига от ужасни откровения. Тя е поставена в центъра на обществено бедствие и е ужасена, че трябва да се бори със собствената си съвест. Грейс трябва да разруши един живот, за да създаде друг за себе си и детето си.

Комбинацията сюжет и екип звучи любопитно. Ще ви държим в течение за новините по този проект.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ей нещо свързано с киното – Никол Кидман – респект.
    Колко бой и ебане отнесе в Big Little Lies …
    Изобщо колко са тези, които имат куража всеки път да избират най-трудното ?
    Да ги изброявам ли по рред на номерата – от Триер до който се сетиш….
    All this drama every time – I can’t believe it….
    We have been gifted ….