Нови идейни Super Bowl промота на „Батман срещу Супермен“

от на 2016-02-09
 

Батман срещу Супермен

Надявахме се, че по време на Super Bowl ще видим обещания финален трейлър на Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, но уви, това не се случи. Вместо това получихме две любопитни промота, които са част от съвместната кампания на филма и турските авиолинии (вече видяхме Жената чудо да ползва услугите им), чиито самолети вече летят до Готам и Метрополис. В спотовете участват Бен Афлек като Брус Уейн и Джеси Айзенбърг като Лекс Лутър – всеки от тях важна част от социалния, културен, политически и икономически ландшафт на своя град.

Доста идейно според нас! На този етап, след като изгледахме тонове материали, предпочитаме да поддържаме интереса си към филма с подобни реклами, отколкото с обикновени телевизионни спотове, рециклиращи едни и същи кадри само с наносекунди разлики тук-там. Но това не означава, че не очакваме последния пълен трейлър, напротив – досега кампанията е на пикове и спадове и ни е интересно да видим как ще ни се отрази.

В допълнение ви предлагаме да чуете още малко от саундтрака към филма, дело на Xaнc Цимър и Том „Junkie XL“ Холкенборг. Не можем да дадем мнение как е, защото отвъд предишните две песни, които ви представихме, не искаме да слушаме повече от него, докато не изгледаме филма.

http://www.youtube.com/watch?v=-wvq7xKyIxs&index=1&list=UUUsWGwehgJ95sfcbMNVgzIQ

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” („Batman v Superman: Dawn of Justice”) е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 25 март 2016.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте