"Your Highness"

Както може би знаете, от мига, в който видяхме нецензурирания трейлър на мега кретенията на Дейвид Гордън Грийн Your Highness(„Ваше височество“), той е един от най-очакваните от нас филми за годината. Затова няма как да пропуснем първите „character” постери, които се появиха в нета, колкото и да са скучни и не особено оригинални според някои хора.

Лично на нас си ни харесват и сме повече от доволни. Дани Макбрайд е тотален изрУд – неведнъж сме споменавали колко много го харесваме и как „Eastbound & Down” е супер сериалче – и без никакво съмнение, той е „the royal highness” сред трите плаката. Джеймс Франко пък има уникална физиономия, която просто не можем да разшифроваме. Мислим, че и неговияt образ не знае какво точно се случва в този момент. Само Натали Портман не ни радва толкова, колкото ни се искаше – просто след представянето на задните ѝ части в нецензурирания трейлър, нищо друго не ни вълнува, камо ли пък лицето ѝ, още повече, че никога не ни е била голяма любимка.

"Your Highness" - Дани Макбрайд

"Your Highness" - Джеймс Франко

"Your Highness" - Натали Портман

Режисьор на филма е Дейвид Гордън Грийн („Джордж Вашингтон”, „Снежни ангели”, „All the Real Girls” и „Ананас Експрес”) – както казахме и миналия път, той тотално се е побъркал – а в ролите ще видим Дани МакбрайдНатали Портман, Джеймс ФранкоЗоуи Дешанел, Джъстин Теру и Тоби Джоунс.

Българската премиера на филма е насрочена за 8 април 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това наистина ще е голяма кретения :), хубавото е че 8 Април не е никак далече