Фантастично големите успехи в шоубизнеса не са лесна работа и освен с многото пари и влияние, носят със себе си и огромно напрежение и неочаквани трудности, като пълната липса на лично пространство, за което множество звезди са обяснявали не един или два пъти. Ако има един човек обаче, който не просто го прави да изглежда лесно, а сякаш искрено се радва на успеха си, това е „Weird“ Ал Янкович.

Както вече сме споделяли, новината за филма „Weird” е вероятно една от най-приятните изненади, които получихме от началото на тази година и още с обявлението, че Даниел Радклиф ще влезе в иконичния образ, сме с два крака на „хайп влака“. Изключително доволни бяхме от първия поглед към Радклиф в ролята, а по-надолу можете да видите и първата (вероятно от много) фикционализирана версия на друга голяма звезда, която ще видим – Еван Рейчъл Ууд като Мадона.

Първо обаче ще се фокусираме върху главното, а именно първия тийзър, който получаваме за филма. Както вероятно вече знаете, „Weird” ще разкаже историята за главоломния успех на Янкович, както и за скандалния му личен живот и то така, както той си го е написал – сценарият е негово дело, заедно с режисьора на филма Ерик Апел.

Вижте първия тийзър сега:

Много ни харесва, че ако не знаехме на кого е посветен филмът, в първите секунди тийзърът е направен така, че може да е за всяка друга голяма звезда. И защо не? Янкович има 6 платинени албума, 5 награди „Грами“ и 11 номинации – цифри, за които повечето „сериозни“ музиканти могат само да мечтаят. Като големи фенове на сатирата и пародията освен това знаем, че добрите представители на този жанр се правят най-вече от супер интелигентни и талантливи хора – вижте само Саша Барън Коен, човекът е учил в Кеймбридж.

erwr-20220504

Ще чакаме със сигурност и пълен трейлър, защото този е направен само, за да представи филма, но от сега сме сигурни, че този „Weird” ще бъде гледан. Изглежда забавно, скандално, а може би по-натам ще видим и скрити емоционални дълбочини. Дори и обаче да не стане така, достатъчно ще ни бъде да видим Даниел Радклиф как владее сцената с хавайска риза и микрофон, което от сега знаем, че ще бъде от най-запомнящите се негови роли.

Weird” е режисиран от Ерик Апел. В главните роли ще видим Даниел Радклиф, Еван Рейчъл Ууд, Джулиана Никълсън, Рейн Уилсън и Тоби Хус.

Филмът все още си няма точна премиерна дата, но се знае, че ще бъде пуснат през есента в The Roku Channel.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *