Мартин Фрийман и Бенедикт Къмбърбач

Колкото повече наближават празничните дни в края на годината, толкова по-доволно потриваме ръце в очакване на единствения (за съжаление) коледен епизод на „Шерлок”. Ясно е, че де що има новини сме ви ги представяли, и просто не може да пропуснем портретните снимки на главните действащи лица. Още повече когато те са върнати във времето, на което си принадлежат – по автор.

Стивън Мофат и Марк Гатис са потвърдили, че очакваният епизод „The Abominable Bride” ще бъде нещо като „origin story”, решена в стил „готически хорър с духове и привидения”. Вероятно именно към тези създания от отвъдното принадлежи и булката от заглавието, която изглежда повече от прекрасно в кремавата дантелена рокля…

Първата ни мисъл беше „А дали в този роля няма да видим отново Лара Пулвър, а.к.а. Ирен Адлър?”, но после решихме, че няма да гадаем напразно – просто ще се насладим на изненадата, каквато и да е тя в предстоящия специален епизод. В подобаващи викториански костюми са издокарани мисис Хъдсън (Уна Стъбс), Мери Морстан (Аманда Абингтън), достолепния Джон Уотсън (Мартин Фрийман) и самият Шерлок (Бенедикт Къмбърбач), който прилича на изсечен от камък.

Бенедикт Къмбърбач

Бенедикт Къмбърбач

Мартин Фрийман

С известно прискърбие, че не са представени портретни визии на Лестрад с буйните бакенбарди (Рупърт Грейвс), неизменната Моли (Луиз Брилей) и най-вече свръх-сериозния Майкрофт (самият Гатис) ви подсещаме, че 90-минутният епизод ще бъде излъчен във Великобритания и Щатите на 1 януари, а след това ще може да бъде видян и на голям екран в стотици киносалони на територията на САЩ – датите са 5 и 6 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *