Официален постер на „The Revenant” на Иняриту с Леонардо ДиКаприо

от на 2015-10-24
 

The Revenant

Много малко са филмите, които очакваме в такава степен, че да пускаме самостоятелна новина, посветена само на един-единствен постер, но „Завръщането” („The Revenant”) на Алехандро Гонзалес Иняриту с Леонардо ДиКаприо и Том Харди определено е един от тях. Разбира се, основната причина е, че филмът звучи и изглежда страхотно – вдъхновената от действителни събития история е наистина любопитна, а двата трейлъра, които сме виждали до момента, са повече от фантастични. Но е доста важен и фактът, че плакатът е доста як.

Постерът е дело на Нели Келърхаус и залага на красотата на дивата пустош, в която се развива действието на филма, а в добавка обяснява и значението на заглавието, ако случайно сте се чудили.

The Revenant

В основата на „The Revenant” е едноименният роман на Майкъл Пункe, вдъхновен от действителната история на трапера Хю Глас (Леонардо ДиКаприо), който след като е нападнат от мечка, е обран и погребан жив от своите спътници, сред които е и приятелят му Джон Фицджералд (Том Харди). В полумъртво състояние Глас изминава невероятните 320 километра до най-близкия форт, където възстановява силите си и тръгва да търси отмъщение.

Режисьор на „Завръщането” („The Revenant”) е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Леонардо ДиКаприо, Том Харди, Донал Глийсън, Уил Полтър, Пол Андерсън, Лукас Хаас и други.

Българската премиера е 11 януари 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Satyr73
  2015-10-24 at 12:50

  Иняриту повече трещи и гърми по медиите с рекламна цел, колко уникален и неповторим е бил процеса по заснемането му и как Лео си е ял от лайната едва ли не за да изглежда правдоподобно…Прехвалена и тъпо подхождаща рекламна кампания. Предпочитам да гледам новия на Тарантино. Там поне си знаем, че ще има пръснати лайна и черва навсякъде…

  оп..Дринов пак ще ме обвини в wtf-коментар май…?

  Отговор

 • Pacino
  2015-10-24 at 13:41

  Да, ся ми писа по вибера, скупето и др., че е много разочарован от теб…, очаквам филмчето да е страхотия, но пък ако се окаже разочарование, ше се извиня публично на най-добрият критик, анализатор, сигурно и продуцент, режисьор и актьор.. неговото име е…. Sa-tyr-73.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-10-24 at 14:14

  Axaxaxa 😀

  Отговор

 • Satyr73
  2015-10-24 at 16:06

  Pacino, никой не е казъл, че филма ще е зле.Просто Иняритката използва много елементарен рекламен трик да си привлече публика и да раздухва пепела. Лео ще му изнесе филмчето, което няма да е нищо по-особено от каубойска престрелка с лайна и драма. Единственото ми любопитно нещо ще е работата на Любецки. Това е моя интерес.
  Този Иняриту доста се позабрави и май се стреми да надмине доста по добрите си сънародници -Куарон и делТоро. Не мисля че е по способен от тях.

  Отговор

 • Pacino
  2015-10-24 at 16:31

  @Брат ми
  Пре-Ревюто, (както ти го наричаш), е доста, като транслейтнато и надали авторът е гледал филма.
  Сценарият е под пълна критика, самият филм според мен трябваше да е определено по-дълъг, историята между Джони Деп и Джоел Едгертън, евентуално да е много по-дълбока и започваща от ранно детство, една безсмислена роля на Къмбърач (с толкова потенциал). Толкова добър материал има и с тези страхотни актьори, но в крайна сметка филмът не грабва.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-10-24 at 16:48

  Затова се нарича и пре-ревю драги ми приятелю Пачино, и автора го е гледал /т.е. аз/ на UK 11 October 2015 (London Film Festival) където отдавна излезе по кината. И няма нищо преведено и преписано от това, което е написано. Затова уважавай малко труда на другите и можеш да си завреш коментарите в изходната си част…

  Отговор

 • .
  2015-10-24 at 17:13

  Аз лично съм ти мяркал коментари, които са „уж“ твои, но са събирани от различни „инглиш“ сайтове под сурдинка :). И дори не са ползвани като подкрепящо звено – на някаква теза които си защитаваш и с тях допълваш, да кажем – а просто преведени.

  Добре че е Лео да изнесе Иняриту, а не обратното…
  В момента води според мен на мексиканските си колеги, но допреди няколко години определено бих сложил Куарон най-отпред. Дел Торо има един огромен връх и оттогава диша прахта/изостава на другите двама :P.

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2015-10-24 at 17:23

  Много интересно мнение е това, че Лео ще изнесе филма…;-) Любопитно, аз от всичко, което гледам досега за тоя филм – мирише ми повече на брутални кинематография и операторско майсторство и гледайки името на режисьора – на режисьорски статуетки. Не се съмнявам в силата на Лео, ама баш тук нещо не ми мяза много, че филмът лежи на него, меко казано… :)

  Отговор

 • Satyr73
  2015-10-24 at 17:35

  @.
  Това е първото изцяло и лично мое ревю. Другото е отговор на това какво е Марсианеца или по-скоро какво не е, ако това имаш в предвид: http://kino-newsbg.info/2015/10/09/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%B0/

  И когато е написано от Satyr73, то значи е от Satyr73 глупако! То в сайта няма други което да го пише…единствено тук:
  http://kino-newsbg.info/2015/10/24/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B1%D0%B0-black-mass/

  Отговор

 • Pacino
  2015-10-24 at 17:51

  @Satyr73
  Винаги съм се чувствал горд, когато нашенец излезе в чужбина, за това ако си написал пътепис „До Лондон и обратно“, с удоволствие ше го прочета!
  Харесва ми начина ти на мислене, коментарите, наистина един много добър творец, имаш и няколко лоши качества, едното че си много суетен, но има ясно обяснение за това…, а за грубият език просто нямам думи…. аз отивам до Лондон за 30мин и се прибирам, познай къде ходя?…., в айсбара мноо ясно хаххахах

  Отговор

 • Satyr73
  2015-10-25 at 13:05

  Съжалявам за грубия език Pacino, но не е правилно да обвиняваш в липса на авторство. Все пак който иска да чете ревютата ми. това е право на избор на всеки от вас.Не съм никак дори суетен, просто не харесвам безпочвени обвинение. И кое му е чудното човек да отиде в чужбина на филмови фестивали?
  Съветвам ви и вие да опитате някой път за да усетите филмовата атмосфера и там, а не по родните кинца дето на премиерите има по 20 човека на прожекции, а иначе всички се бараме фенове на това изкуство.
  Там хората дискутират живо всяко нещо видяно и се чувстваш приятно да си част от такова събитие. Именно „Black Mass“ обра точките навсякъде и Деп е много Голям. Казвам го като човек, който никога до този момент не е бил голям фен на него, но тази му роля е достойна за статуетка

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2015-10-25 at 20:07

  Надявам се някъде в тоя пост да няма наченка на намек, че не следва да претендираме, че разбираме от кино, ако не сме ходили на филмов фестивал в Лондон, Кан, Сеул, Краснодарск или Бужумбура..?

  Отговор

 • 2015-10-26 at 12:32

  Аз не разбирам, защо след като си гледал филма не му написа истинско ревю, а си коментирал само сцени, които сме виждали в рекламната кампания? Би ми било интересно да прочета. И също така смятам, че текстовете ти само ще спечелят, ако се пипнат леко редакторски от някой. Това не е заяждане, а колегиално мнение. :)

  Отговор

 • Satyr73
  2015-10-26 at 22:27

  Този пич Pacino нали уж го не беше гледал, а прави цял анализ по-горе, а ме критикувате мен.
  Що не го питате този от рекламите ли го изсмуква този анализ!
  „Pacino 10/24/2015 at 16:31
  @Брат ми
  Пре-Ревюто, (както ти го наричаш), е доста, като транслейтнато и надали авторът е гледал филма.
  Сценарият е под пълна критика, самият филм според мен трябваше да е определено по-дълъг, историята между Джони Деп и Джоел Едгертън, евентуално да е много по-дълбока и започваща от ранно детство, една безсмислена роля на Къмбърач (с толкова потенциал). Толкова добър материал има и с тези страхотни актьори, но в крайна сметка филмът не грабва.“

  п.п. Дринов, аз не съм професионален драскач като вас и не съм завършил НАТФИЗ, а философия и това, че разбирам от кино не означава, че имам до гъзъ си редактори да ми софлират кое и как. Може би стилът ми е по скоро анализ от към естетическата страна на киното, отколкото филмовата. Но от кино се интересувам от малък така, че мисля да ми простите стила. Ревю във вашият вестникарски стил аз не пиша и няма да напиша.

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2015-10-26 at 22:35

  Човекът се опита да ти каже да се пипнат нещата ти от чисто гледна точка на това, че да звучат гладко според правилата на българския език. Всеки голям писач е имал нужда от редактор, не подценявай ролята на такъв човек. Чисто стилистично такъв може да ти отвори нещата за неща, които капаците ти – пречат да видиш. Не се ежи така безсмислено, а вземи малко помисли.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-10-26 at 22:53

  Преви сте. Така е. Нека да си стиснем ръцете и стига сме се плюли тек. Все пак сме се събрали да дискутираме киното, а не писането ни.

  Отговор

 • Pacino
  2015-10-26 at 23:21

  @Satyr73
  Ко, ме замесваш, филмчето съм го гледал, вярно не в Лондон, ма па се брои. Виж си творението, виж филма и после говори.
  И още нещо, мъж, който се обръща към философията, определено има друг проблем…. не съм го казал аз! ахах

  Отговор

 • Satyr73
  2015-10-31 at 16:28

  @Pacino
  Перко, към философията съм се обърнал щото имам акъл да се обърна и нямам никакви проблеми с моето АЗ. Нещо си чул-недочул и говориш. Значи и Аристотел Кант са имали проблеми щом са посветили дните си да има тази цивилизация и естествено наука и изкуство, на което е плод и киното, за което се мислиш че разбираш.

  Що не си призна че си поредния замундувец и дори и лев не даваш за реално кино, а намерил да ми говори за кино. Аман от такива…

  Отговор

 • Pacino
  2015-10-31 at 20:51

  @Satyr73
  Има ли разлика между Азът и Свръх-Азът?, Мисля, че не към философията трябва да се обърнеш, а към психологията и вместо да ми споменаваш Аристотел и Кант, погледни към Уиникът и от там ще ти стане ясно от къде ти идват проблемите.
  Много ясно, че съм замундовец, тва за реалното кино няма и да коментирам, щото е безнадеждно.
  Съветче, престани си рекламираш сайта има и още нещо ма ще ти го спестя. .., и една истина каза, вярно и лев не давам щото, нищо не остава от туй пусто пиене, да го ева хахаха

  Отговор

 • Pacino
  2015-11-01 at 00:08

  @Satyr73
  Поне ми говориш за реално кино, ще ти разкажа една история. Преди години, когато се снимаше „Сивата зона“, се запознах с един от главните актьори и той ми каза нещо което все още помня…“Ако някой те обиди по телефона (думите му бяха, ако някой ти тегли една майна.., в наше време, освен тел. и нета влиза в играта ), кажи му че всичко е ок, и винаги може да решите проблема чисто човешки, като се видите. И този същия пич казва, обаче ако се разберете и ли случайно се срещнете, му разбий шибанато доволно лице… и продължава ти си в правото си, защото не си си позволил да го обидиш.
  Може и да съм си го измислил, но не означава, че в тези думи няма смисъл хаххах

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-11-01 at 17:46

  Пачино, удивен съм, че имаш такова търпение да му обясняваш на тоя шизофреничен клоун Сатър/Екзогейнезис колко е тъп, прост, малоумен и сбъркан. 😀

  Отговор

 • Contact
  2015-11-01 at 17:46

  Завършил философия, браааат… аман от безработни подчовещи по сайтовете, дето се чувстват длъжни да изцапат всяка тема, която очевидно не разбират. За вас бежански статус няма ли?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-11-01 at 17:48

  Tой се беше зарекъл да не пише повече тук, обаче не устиска дълго. 😀

  Отговор

 • Satyr73
  2015-11-01 at 18:12

  Брааат по коментарите ви се вижда колко сте елементарни всичките, а се дуете в напъни за ревюта. От всичиките ви коментари едно единствено нещо разбрах – тук пишат и приказват слабоумни комплексари галещи си гъгъ един на друг. Перковци, защо се нахвърляте по един само? Защото сте една и съща пасмина интернетска, и не си заслужава човек да си губи времето с такива елементи да убеждава в нещо.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-11-01 at 18:29

  Toчно така, пишман философе – я марш към бедното ти сайтче, което трупа трафик благодарение на мускулестия ти палец, подскачащ конвулсивно в/у F5. 😀 Информираха ни, че крадеш и чуждо съдържание, което изтипосваш като свое… абе направо картинката е цветна и шарена, та дрънка. :)

  Отговор

 • Pacino
  2015-11-01 at 19:55

  @UZUMAKI
  Обяснявам му, щото много го харесвам, но пък той от своя страна изявява своите големи симпатии към Дринов и в крайна сметка не ме брои за жив, май ше трябва го разлюбвам и да си казвам нещата точно както са си, въпреки разбитото ми сърце… хахаххах

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-11-01 at 20:38

  Затвори го в буркан за зимъска. И без това е ебати карфиола, за друго не става.

  Отговор

 • .
  2015-11-01 at 22:02

  В крайна сметка много смет за никви сливи, и май ще е хубаво от време на време да се позатриват толкова много глупости нямащи нищо общо с „Официален постер на „The Revenant” на Иняриту с Леонардо ДиКаприо“ и съответните тагове.

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2015-11-01 at 23:04

  Можеда преименуваме новината на: Нова проява на слабоумие от страна на Сати(ъ?)ра.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-11-01 at 23:32

  E, поне е забавно. 😀

  Отговор

Коментирайте