Тийзър на нов трейлър и поглед към злодея на „Ant-man”

от на 2015-04-13
 

Ant-man - Пол Ръд

Както вероятно знаете или най-малкото се досещате, никак не обичаме (и често не отразяваме) тийзъри и „announcements” на трейлъри, които допреди няколко години въобще не съществуваха, а сега са абсолютно задължителни. За щастие, студията бързо се научиха, че феновете силно мразят 10 секунди надписи и един вече виждан кадър, и започнаха да правят „announcement” тийзъри, които хем да раздразнят апетита, хем да не дразнят хората.

Такъв е случаят и с превюто на предстоящия трейлър на „Ant-man”, затова решихме, че си заслужава да го отбележим с една бърза новина: 30 секунди, приличен брой кадри от филма, присъстват всички главни герои – направо щеше да послужи за тийзър на филма, ако не беше диктора и ако не бяхме виждали значително по-дългия тийзър в началото на годината.

Няма да изпадаме в кой знае какви подробности или коментари – ще ги запазим за пълния трейлър, който се очаква утре. Надяваме се той да ни даде по-добра представа какво да очакваме от филма. Междувременно, вижте как ще изглежда злодеят Yellowjacket/Дарън Крос, който се изпълнява от Кори Стол. Както виждате, Yellowjacket е заел бойна поза и ако се вгледате малко по-внимателно, ще разберете защо.

Yellowjacket

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Еванджелин Лили, Кори Стол, Майкъл Пеня, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри, Джорди Моя и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте