Star Wars - The Complete Saga

Отдавна се знаеше че „Star Wars” ще се появи на Blu-ray през есента на тази година, но съвсем друго си е да можете да цъкнете на „pre-order” в Amazon.

Точно така, вече всичко е официално потвърдено и спокойно можете да започвате да пестите пари за българското издание, каквото силно се надяваме да има. За първи път всичките шест епизода от сагата ще могат да бъдат закупени в един пакет, но ако случайно не сте почитатели на старата или новата трилогия, ще можете да си ги поръчате и поотделно.

Пълното издание ще съдържа общо девет диска, по един за шестте филма и още три с над 30 часа допълнителни материали включващи невиждани досега отпаднали и алтернативни сцени, специален достъп до „Star Wars” архивите и много други.

Ето и първия официален трейлър на изданието.

http://www.youtube.com/watch?v=JLltQkcHZys

Fuckin A!

Очаквайте ни отново в момента, в който излязат повече подробности за съдържанието на отделните дискове.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

28 Comments

 1. И аз снощи чух, но за по-височки цени – 140долара за целия комплект. Сега гледам в Amazon са 70 лири. Само буквички да сложат и поръчваме!

  п.п. Оправи линка към Amazon!

 2. Най-после – Джордж Лукас отново ще възроди тази сага за радост на всички фенове и "фанатици" 🙂 Края на тази година ще бъде повече от добър – от сега започвам да спестявам пари 🙂

 3. Маратон!!!

  Ех, през тези години, как никой не успя да се заеме, наистина да организира един маратон но на кино! Друго си е цялата тълпа там….

 4. Мен пък това с NОООООО, не ме дразни чак толкова. Много важно. 🙂 Иначе това с бутона е екстримли фъни! 🙂 🙂 🙂

  @Тихомир (a.k.a. Тито)

  Тито, братче, няма кой да ни организира кино-маратон. Забрави просто. Можем да си наемем една кинозала и да си го прожектираме от проектор. 🙂 Но трябва да сме в много тесен кръг и да не продаваме билети, щото е забранено. Тоест, трябва ни спонсор. 🙂

 5. Noooooooo кой каза, че е дразнещо? 🙂 Бутонът е култ, приемам забележката 🙂 😛

  Аз предлагам да интруднем в някоя кино зала. Гледали сме толкова филми – едва ли ни липсват примери, които да следваме, хахаха 🙂

  Без продаване, без глупости, ще си носим даже царевицата от вкъщи. Сега, малко ток ще им изхарчим, ама голям праз. И без друго в днешно време цените на билетите са доста завишени.

 6. Аз имам хора в бизнеса, и ще попитам имаме ли шанс и акво е необходимо. Ще съберем по некой лев ако трябва и ще се разцепим. 🙂

  Съвсем сериозно това!!!

 7. Давай де, аз нещо такова чакам от години!!! В джедайския форум никой не успя да постигне нещо – защото никой не задълба, само си приказвахме и толкоз. Иначе, според местата, колкото искаш фенове ще ти доведа!

 8. Аз пък съм почти сигурна за едното от визираните от Дрин места – залата ще е наша, споко!

 9. Искам само времеви ориентир, че да започна "подработването" от сега – ще бъде разцепващо изживяване! Имам предвид – ясно е, че ще е септември, но надали ще успеем да се организираме и за 30-те часа допълнителен материал 😉 идеята е за един ден, посветен на 6-те филма, нали?

 10. 6-те или 2х3, зависи как дойде.

  Ще ти дам времевия ориентир, като получим потвърждение за БГ датите.

  Аз си го представях нощно, защото не мисля че ще можем да си позволим зала за през деня, но ако можем да уредим такова нещо, събота или неделя, ще бъде супер.

 11. Вариантите са добри: 2х3 и нощно! Това прави по около 7 часа всяко, като включим по половин час почивка (или е много).

  Бонусите ще си ги гледаме в къщи, освен ако няма нещо наистина ново и невиждано, на което е задължително публично да се изкефим.

 12. От големите кина никое няма да ви ги покаже филмите от Blu-ray при наличието на седмични програмации, официален видео дистрибутор и изричната забрана за масови прожекции от диск, които предполагам сте чели, ако някога сте си пускали легален диск 😉

  Иначе дотогава време много, всичко се случва, така че нека всеки запази търпение и не се набутва с предварителна поръчка от Амазон.

  Засега е предвидено издание за България, както такова вече се случи с Пришълецът.

  Просто за информация въпросната Антология вече приключи в общи линии – останали са няколко бройки, което би трябвало да спомогне за издаването на повече такива колекционерски продукти в нашата страна.

  Противно на някои схващания колкото повече се купуват специални издания на пазара, толкова повече дистрибутора ще има възможност да се бори за следващи такива.

  Така че изборът е у потребителите – ако купуват ще има и предлагане. Ако не купуват – тогава остава поръчка от чужбина без БГ субтитри.

 13. Няма нужда да е голямо кино. 🙂

  И да, публичните прожекции са забранени, но не и когато са организирани с рекламна цел от разпространителите, които ще донесат бройки и ще ги продадат на преференциални цени на феновете. 🙂 🙂 🙂

  Аз лично няма да купувам от Амазон. Ще чакам. Този път ще му направим една по-добра реклама от тази на "Пришълеца", при все че и за него не писах малко. 🙂

 14. Ако наистина има такава възможност, точно продажбата на пакета, дори и на нормалната му цена, да се свърже с пропуск за една такава прожекция ще е супер.

  А аз от Амазон си поръчвам само музика, че за филмите си искам буквички!

 15. Хубаво е да идват колкото се може повече колекционерски издания у нас – поради тяхната липса на БГ пазара досега, се снабдявах през Амазон, Ибей и YesAsia – то и без това филмите които ми трябват, ги няма в БГ изобщо, да не говорим за колекционерски издания (дебнах 6 месеца за специалното издание на Седемте Меча, но все пак го взех).

  Голямата кутия на трилогията за Мумията след дълго чакане успях да я язема на изключително ниска цена от Амазон (даже първия филм си дойде и с БГ субтитри, но иначе нямам проблеми с английските буквички).

  Ще ме накарате да дойда до София за тази промоционална прожекция (ако се организира нещо), че тук е доста слабо откъм кино мероприятия 🙂

  Поздрави

  Кирил

 16. Вече го има в БГ на цена 169,99 лв. Шест дикса +3 с бонус материали. Може да хвърлите едно око в кино Арена Младост.