Нов трейлър на „Avengers: Age of Ultron”

от на 2015-01-13
 

Avengers

По план, анонсиран от един от най-скучните тийзъри, които сме виждали в последно време, Disney и Marvel представиха новия трейлър на очаквания мега-блокбастър на Джос Уидън „Avengers: Age of Ultron”.

За протокола, този трейлър (чисто като такъв) ни харесва по-малко от предишните два, но ни допада това, че в доста по-голяма степен усещаме по-мрачния тон, за който се говори още от „ден първи”. Комиксовото усещане е налице, особено на ниво история (поне на повърхността, защото не сме запознати в големи подробности), но липсва доста от „цветничкото” на Marvel.

Чудим се, дали ще видим някоя реклама, която ще бъде по-подробна по отношение на историята и героите (особено за близнаците Quicksilver и Scarlet Witch) или Уидън се е преборил за мъничко мистерия. Дано да е второто.

Режисьор на „Avengers: Age of Ultron” („Отмъстителите 2”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Рафало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл.

Премиерата е 1 май 2015.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте