Споменавали сме предстоящия сериал „Daredevil” на Marvel и Netflix, но малко между другото и решихме, че си заслужава да му отделим малко повече внимание покрай първите официални снимки, които се появиха неотдавна по време на New York Comic Con. Двете снимки разкриват как ще изглежда Чарли Кокс („Stardust”, „Boardwalk Empire”) в двойната си главна роля – като слепия адвокат Мат Мърдок и като супергероя Daredevil.

Чарли Кокс

Daredevil

Не се стряскайте от костюма – дори и тези, които не познават комиксовия герой, вероятно си спомнят Бен Афлек в сериозно слабия филм от 2003 и усещат, че нещо не е наред. И като дизайн, и като цвят. Това, което виждаме на снимката, е ранна версия (вероятно първата, но колкото и да им се иска на Marvel, някак не можем да го наречем „first-gen”), преди Мат да се превърне в опитен супергерой.

Посетителите на New York Comic Con са видели и кадри от самия сериал – твърди се, че изглежда по-добре от очакваното, но ние все още чакаме първи тийзър трейлър. Междувременно получаваме и малко повече подробности за кастинга, като най-интересната е, че Розарио Доусън ще играе медицинската сестра Клеър Темпъл (за съжаление, нейни снимки засега няма).

И последно, ето какво казват за героите си Чарли Кокс и главният злодей Винсънт Д’Онофрио, когото с удоволствие ще гледаме като Kingpin, както и шоурънърът на сериала Стивън ДеНайт.

Чарли Кокс:

„Истинско предизвикателство е. Има толкова много аспекти. Слепотата и физическата страна, емоциите, конфликта и вълненията. Това е мъж, който през деня е адвокат и вярва в закона и справедливостта, а през нощта сам раздава справедливост. Самият той има проблеми с тази идея.”

Вънсънт Д’Онофрио:

„Нашият Фиск е дете и чудовище. Всичко, което той прави в нашата история идва от вътрешния му морал. Когато се среща с Ванеса, тя го изкарва от сенките. Усеща се като „origin” история за това как той ще стане иконичния персонаж, който всички толкова харесват.

Стивън ДеНайт:

„Няма герои и злодеи, просто хора, които правят различен избор. Един лош ден и Daredevil може да е Франк Касъл, не Мат Мърдок. И с Уилсън Фиск, когато чуете обяснението защо той прави това, което прави, ще си кажете „Това не е лоша идея. Добро е”.

Daredevil” се очаква по Netflix другата година и да припомним, шоурънър е Стивън ДеНайт, а в главните роли ще видим Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Розарио Доусън (Клеър Темпъл), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Винсънт Д’Онофрио (Уилсън Фиск/Kingpin), Айелет Зурер (Ванеса Мариана), Вонди Къртис-Хол (Бен Урих), Боб Гънтън (Лиланд Оусли) и Тоби Ленърд Мур (Уесли).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *