Spring

Вчера на фестивала в Торонто, като част от програмата Vanguard, където се представят цитираме: „the best in genre and arthouse together for a cinematic odyssey that eludes conventional definition”, се състоя премиерата на фантастичния хорър романс „Spring” на дуото Джъстин Бенсън и Ерън Мурхед („Resolution”).

Spring”  разказва историята на Еван (Лу Тайлър Пучи), който осъзнава след смъртта на майка си, че животът му е попаднал в „задънена улица” и решава да замине на пътешествие в Италия, където открива момичето на своите мечти Луиз (Надя Хилкер). Луиз обаче крие мрачна древна тайна, която превръща новооткритата им любов в истински кошмар.

Все още не сме попадали на никакви отзиви за филма, но това, което виждаме в първия трейлър, ни харесва. Честно казано, бихме му дали шанс дори и оценките да не са супер положителни.

Изглежда доста любопитно и като цялостна визия, и като атмосфера, и като ритъм, и като история – радва ни това, че не е съвсем ясно какво точно се случва и на кого. Определено ще очакваме филма с нетърпение.

А сега вижте няколко снимки и един постер.

Режисьор на „Spring” са Джъстин Бенсън и Ерън Мурхед („Resolution”), а в ролите са Лу Тайлър Пучи, Надя Хилкер, Франческо Карнелути, Ник Невърн, Джереми Гарднър и други.

Все още не е ясно кога и дали филмът ще се появи на редовен показ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments