Получихме обещание и сме все по-сигурни в отличното му изпълнение. Първият трейлър на „Kingsman: The Golden Circle” е вече онлайн и демонстрира усета на Матю Вон към специфичната шпионска материя, с която се е захванал. Познатите герои ще срещнат нови специалисти по „спасяване на света” и ще обединят силите си за унищожаване на злото… макар всички да сме наясно, че (почти) всяка история трябва да завърши с повалени персонажи, които… да се изправят в следващия рунд! Мммм – да! Обърнете внимание на кадъра, в който прекрасният, безмилостен и (доста) смъртоносен Хари се грижи за перфектния си (задължителен за джентълмен от традиционната British-школа!) външен вид – наслада за очите и очакванията към филма! И всичко е подредено, монтирано ударно и поднесено с деликатна категоричност, комбинирана с кадифения глас на Франк Синатра – what a treat!

В тази роля (вече) младият Тайрън Еджъртън изглежда досущ като по-млада версия на Колин Фърт: непроницаем поглед иззад строгите рамки на очилата, безупречно закопчан костюм, присвити от напрежение/тревога/очакване/you-name-it устни – както се казва – всичко е налице, очакваме да се срещнем с достоен продължител на делото на Хари, който заедно с Мерлин заминава отвъд Голямата вода в търсене на съюзници. Там попада на съюзническата шпионска организация „Statesman” – група отракани каубои (Чанинг Тейтъм е агент Текила, а агент Уиски е Педро Паскал), начело с Агент Шампанско (обичният ни Джеф Бриджис). Новото приключение ще предложи поредното сериозно изпитание за силата на агентите и в двата елитни шпионски отряда – техните екипи ще се обединяват, за да победят безскрупулния си общ враг и да спасят света, като това упражнение неусетно се превръща в навик за Егси… Отново „мммм, да!” – трейлърът изглежда супер, но няма да се откажем от малко повече екшън в следващия (и ако може без кадансови кадри – ясно е, че са детайл-реверанс, само да не се окаже too much…).

Режисьор на „Kingsman: The Golden Circle” е Матю Вон, сценарият, подобно и на първия филм „Kingsman: The Secret Service” от 2014 година, отново е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс. В ролите влизат четирима носители на Оскар (Колин Фърт, Джулиан Мур, Джеф Бриджис, Хали Бери), както и Тайрън Еджъртън, Марк Стронг, Педро Паскал, Чанинг Тейтъм и сър Елтън Джон. Очакването за премиерата на филма е изтеглено с една седмица напред – 22 септември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments