Тийзър постер на новия Супермен „Man of Steel”

от на 2012-07-16
 

Comic-Con тече с пълна сила и количеството любопитна информация, която пристига от там, е огромно – обявяване на нови проекти, първи кадри, трейлъри, плакати… какво ли не. Това са моментите, в които най-много съжаляваме, че живеем в България, където нищо подобно (ама дори и една милионна частичка) не се случва, ама няма какво да мрънкаме и да се оплакваме точно сега.

Един от панелите, които събраха най-много внимание, беше презентацията на „Warner”, на която бяха показани и първите кадри от подготвяния от Зак Снайдър и Кристофър Нолан „рибуут” на поредицата за Супермен – „Man of Steel”. Честно казано, в почти 100% от случаите, реакциите спрямо показан материал на такива форуми са позитивни (много рядко имаме обратния случай), но въпреки това се изненадахме от свръх положителните отзиви, тъй като, когато става въпрос за герой от ранга на Супермен, винаги има фенове, които са недоволни от начина, по който е третиран любимият им образ.

Разбира се, като не сме гледали кадрите лично няма какво да коментираме, но се радваме, да чуем, че „Man of Steel” е поел по модерния, по-мрачен и реалистичен подход към комиксовите герои, защото сме на мнение, че в днешно време Супермен в оригиналния си вариант би изглеждал като абсолютен анахронизъм. Другата добра новина е, че в кадрите се усещало влиянието на Нолан и най-важното, липсвала е характерната за Снайдър заиграва с каданса.

Според информацията, ние ще можем да видим тийзър трейлър на филма, прикачен пред „Черният рицар: Възраждане”, който в Щатите ще дебютира в края на седмицата, но няма да се учудим, ако онлайн версия изскочи малко по-рано. Докато чакаме това да стане, можем да хвърлим едно око към първия постер на филма, който също беше представен по време на панела.

Man of Steel - плакат

Смятаме, че и тук няма какво да коментираме: класически тийзър – логото, сенките… Струва ни се, че ще има драма, но да не избързваме. Ето и официалния синопсис на филма.

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-07-17 at 22:45

  Сигурно вече сте го видяли, но за тези, които не са – voila: Man of steel Comic Con footage https://www.youtube.com/watch?v=Xbt0xF7dKNY
  Както се досещате обаче, качеството е плачевно. :)

  Отговор

 • Z
  2012-07-18 at 00:14

  Ххаха… Man of steel… in rubber suit. 😉

  Отговор

 • 2012-07-19 at 15:05

  @Martin S. Petrusenko
  Видях го, но не го гледах. Няма смисъл, ебаси! :(

  @Z
  Нищо не разбираш от супергеройска мода. :) :) :)

  Отговор

 • AzUrAL
  2012-07-21 at 01:08

  Цяла година още :(

  Отговор

 • The Bear Jew
  2012-07-21 at 19:59

  Хайде и аз да покажа нещичко за първи път някаде, не че имам отношение към този проект специално – http://www.digitalspy.co.uk/movies/news/a393065/man-of-steel-trailer-henry-cavills-superman-takes-flight-video.html !

  Отговор

 • The Bear Jew
  2012-07-21 at 20:00

  Най-любим ми стана момента с летенето на края! 😉

  Отговор

 • MadMax
  2012-07-21 at 21:00

  @ The Bear Jew
  Поздравления :) Рядко някой може да изпревари Дринката :)
  Трейлъра (ако изобщо това е трейлър) изглежда супер … което не вярвах, че мога да кажа за който и да е Супермен :)

  Отговор

 • 2012-07-22 at 10:31

  Няма да ви казва само как мразя някой да ми пуска линкове за новини – особено когато става въпрос за такъв филм – в коментарите!
  Пуснете за нещо, което наистина бих могъл да пропусна, а не за новия трейлър на „Хобит“, ебаси. И второ, както и друг път съм казвал, и аз си имам личен живот, не мога да огрявам на секундата и се дразня като ми дават зор.
  И последно, понеже съм в хейт настроение, и баба може да ме изпреварва като пуска линкове. Виж, ако напише новина от поне 1000-1500 знака, ще е друго нещо – ако приемем, разбира се, че е супер важно да си сред първите. Та ако следващия път смятате, че не съм се представил достатъчно бързо за вашия вкус, можете да ми пратите цяла новина на пощата – ще съм ви изключително благодарен.
  Споделям ви всичко това, щото сте ми приятели и няма да ми се обидите! :)

  Отговор

 • MadMax
  2012-07-22 at 14:53

  Е Дринка … и намек за критика няма тук. Много пъти съм ти казвал, че лично за мен е изумителна продуктивността на сайта и съм подстрекавал да си дадете известна почивка. В крайна сметка всички сме хора :)
  Относно линка …. трейлъра си еднакъв навсякъде … дали ще го гледам 2-3 часа по-рано или по-късно, за мен никакво значение няма. Важното е, че поднесен адекватно, провокира коментари и размишления … което е интересното и затова е толкова ценен този сайт :)
  Нямам нужното самочувствие да помагам с текстове, иначе с огромно удоволствие бих дал своя принос … както се казва: всяка жаба да си знае гьола :):):)

  Отговор

 • The Bear Jew
  2012-07-22 at 17:18

  @ Дринов

  Ни най-малко желание за потъпкване на авторитета ти не е имал този пост с линка от моя страна. Пък и MadMax определено се ебаваше – „Рядко някой може да изпревари Дринката :)“. Всички знаем, че винаги си последен в ЗАхранителната вирига на кино новините. 😉 😀

  Отговор

 • 2012-07-23 at 11:17

  Авторитет? Ха-ха-ха!
  Не ми обръщайте внимание, бях кисел онази вечер/сутрин, не че наистина не се дразня понякога, де. :) :)

  И не се ебавйте със старото, ей! :) :)

  Отговор

 • The Bear Jew
  2012-07-23 at 12:03

  @ Дринов

  :-)

  Отговор

Коментирайте