Френската литературна суперзвезда Гийом Мюсо трупа слава и раздава автографи

„Ще бъдеш ли тук?” на Гийом Мюсо спечели Иван Кискинов. Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с него с подробности как да получи наградата. Честито!

________________________________

Сан Франциско. Елиът, известен хирург, така и не е намерил утеха за смъртта на Илена – жената, която е обичал до полуда и която е починала преди тридесет години. Един ден по невероятно стечение на обстоятелствата, той получава възможността да се върне назад и среща… себе си. Среща младия мъж, какъвто е бил тогава. Върнал се е в решителен момент, когато един-единствен жест може да спаси Илена и да промени неумолимата съдба, която е предопределила нейната участ завинаги… но да донесе много страдания на себе си и на своите най-близки хора. Какво обаче е позволено да променя? Кои грешки би трябвало да избегне? Коя болка, кои угризения, кои съжаления да заличи? Наистина ли е възможно да придаде нов смисъл на своето съществуване? Или може би ще направи нови, още по-фатални грешки?

Напрегнатият, увлекателен и непредсказуем трилър „Ще бъдеш ли тук?” (ревю!) не само е едно прекрасно допълнение към и без това страхотната и невероятно популярна в цяла Европа библиография на френския бестселъров писател Гийом Мюсо, но е и чудесно четиво за всички, които си падат по скоростна, напрегната и завладяваща проза с неочаквани обрати и бездиханен стил. Мюсо, автор на изключителните литературни хитове „И след това…” и „Защото те обичам”, наскоро бе обявен за едно от най-продаваните имена на Стария континент, а „Ще бъдеш ли тук?” е сред най-ярките му творби.

Книгата е част от безупречния репертоар на ИК „Изток-Запад” и може да бъде спечелена при верен отговор на въпроса:

Къде е роден Гийом Мюсо?
а) Марсилия
б) Париж
в) Антиб

Ще бъдеш ли тук?” на Гийом Мюсо

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *