Behold the Internet!
Behold the Internet!

Имаме чувството, че „Разбивачът Ралф“ не се оцени по достойнство по родните ширини (в смисъл, не се гледа много), което е жалко, защото филмчето е ужасно симпатично и приятно. Една от причините може би е, че аркадните игри не са чак толкова популярни у нас (като изключим нашето, 80-тарско поколение), колкото са в Америка например. В подготвяното продължение обаче – „Ралф разбива интернета“, аркадните игри остават леко в бекграунда, а на преден план, както сочи и заглавието, излиза световната мрежа, което вече е нещо, познато на всички, и очакваме новият филм да има много по-голям успех.

Действието на „Ралф разбива интернета“ се развива шест години след събитията в първия филм. Благодарение на новите wi-fi технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Разбивачът Ралф (Джон К. Райли) се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на верния му другар Ванилъпи (Сара Силвърман) „Сладка треска“. Двамата се сблъскват с нови порядки и обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на гражданите на интернет, за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа (Таражи П. Хенсън), който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на модерния сайт BuzzzTube, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

Вижте първия тийзър, в оригинал и дублирана версия.

Изглежда доста забавно и ни се струва, доколкото е възможно до съдим само по този тийзър, че Disney отново са напипали правилната формула. Нямаме търпение да видим пълен трейлър и как ще изглеждат принцесите на Disney, както и C-3PO, озвучаван от титуляра Антъни Даниелс, когото открихме в надписите. Друго си е, като Disney притежават целия свят и нямат проблеми с правата, като искат да използват някой познат образ.

В допълнение към трейлъра вижте един стар новогодишен тийзър, който сме пропуснали да представим в отделна новина, както и забавния официален постер.

плакат на ралф разбива интернет

Режисьори на „Ралф разбива интернета“ („Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2“) са Рич Муур и Фил Джонстън („Разбивачът Ралф“, „Зоотрополис“), a продуцент е Кларк Спенсър. Ролите в оригинал озвучават Джон К. Райли, Сара Силвърман, Джейн Линч, Джак МакБреър, Кристен Бел, Манди Мур, Идина Мензел, Таражи П. Хенсън, Алън Тудик, Минг-На Уен, Кели Макдоналд, Джоли Бенсън, Антъни Даниелс и др.

Премиерата е 23 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *