Кейт Уинслет и Катрийн Кийнър в новия режисьорски филм на Чарли Кауфман

Update: По повод „очакването на „ъп-дейти”, дето се вика още не сме публикували новината  и ето го и първия:

Станаха известни още двама участници в шантавата Кауфманова авантюра – Елизабет Банкс и Пол Рубенс. Каква роля ще поеме той – не се конкретизира, ала бъдещата Ефи Тинкет от „Игрите на глада“ ще трябва да изиграе „многоуважавана актриса, която се оказва специалистка в клиширани комедийни провали“. Каквото и да означава това, ние вярваме в Чарли!

––––-

Рискуваме да ни помислите за обсебени от Чарли Кауфман – и няма да сте далеч от истината. Вече сме споделяли новини и подробности около новия му проектFrank or Francis” и трябва да сте наясно, че ни очаква шантав и свръх-„екстраординерен експириънс”. Нали не сте подозирали, че авторът на „Да бъдеш Джон Малкович”, „Адаптация”, „Блясъкът на чистия ум” и „Синекдоха, Ню Йорк” ще пропусне да ангажира Катрийн Кийнър? А също и Кейт Уинслет – и двете са стари познайници на сценаристът-режисьор, и двете имат номинации за роли във филми по негови сюжети и просто няма как да му откажат.

Интересно ще бъде как ще се справят с мюзикъл-предизвикателството, защото историята ще бъде разказана точно в такъв стил. Набързо ще припомним, че става въпрос за режисьор-звезда (Стив Карел), холивудски блогър (Джак Блек), актьор-комедиант с отминаваща слава (Никълъс Кейдж) и за обсебен от манията да направи най-продавания филм на всички времена творец (Кевин Клайн), който заедно със своя брат конструира една допълнителна глава/компютърна програма (пак Клайн), за да му помогне в създаването на творба-която-да-се-харесва-на-абсолютно-всички. Казахме вече, пак ще повторим – всички те ще трябва да пеят! А Чарли ще дирижира от режисьорското място – негов втори опит след „Синекдоха, Ню Йорк”.

Очакваме още „ъп-дейти”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *