Макар и да сме писали само веднъж за него, „Tinker, Tailor, Soldier, Spy” е проект, който следим с огромен интерес. Става въпрос за екранизацията на едноименния  роман на Джон Льо Каре от 1974 г., разказващ за оттеглил се от активна служба агент, който е повикан отново на работа, за да открие руски шпионин в МИ6.

Сега, благодарение на MoviePilot (чрез The Playlist) можем да видим как ще изглеждат трима от главните герои на филма: Том Харди, Колин Фърт и Гари Олдман, който в интервю с “Collider” споменава, че това е най-добрата роля, която е играл някога.

Гари Олдман - “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

Колин Фърт - “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

Том Харди - “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

Смайли е сдържан, но проницателен агент на средна възраст, който се е оттеглил от служба. Той обаче е повикан, за да открие руски шпионин, който оперира от години в най-висшите ешелони на Британското разузнаване и е отговорен за провалянето на десетки операции. Скоро става ясно, че шпионинът е двоен агент и е един от тях и Смайли е човекът, който трябва да го идентифицира и унищожи.

Режисьор на филма е Томас Алфредсон, който придоби световна популярност със страхотния „Let the Right One In” и който сега готви своя англоезичен дебют, а в ролите освен Харди, Олдман и Фърт ще видим Кирън Хайндс, Марк Стронг, Джон Хърт, Кати Бърк, Тоби Джоунс и други.

Премиерата на филма ще е на фестивала във Венеция тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Още от снимката си личи колко яко се е "вкарал със филма" Гари Олдман 🙂 Невероятно преобразяване! Сякаш са одрали кожата на някой застраряващ шпионин и са му я сложили.

  2. Гари е толкова неразпознаваем в повечето си роли. Дълги години ми трябваше докато го запомня – все някакъв различен. Много е стабилен. Колин пък тепърва ще набира скорост с качествени роли – не че нямаше до сега но бяха малко.

  3. За Харди още нищо не мога да кажа. Това че игра във фаворитът ми "Генезис" още нищо не значи. И понеже в друго или не съм го гледал или не се сещам, та за това не го коментирам. Иначе на снимките и тримата са супер… 😉