Трейлър на „Rosewood Lane” с Роуз МакГоуън

от на 2012-01-03
 

Вече видяхме първия плакат на „Rosewood Lane”, който изненадващо не разчиташе на Роуз МакГоуън (тук в ролята на радио психолог), а сега е ред и на първия трейлър. Приличен клип, съвсем в стила на жанра, но изненадващо загатва за досега неспоменати свръхестествени нюанси. Може би ще се окаже, че няма нищо такова и е обикновено трилърче в стил „Дистърбия”, но честно казано ние се надяваме да е доста по-интересен.

http://www.youtube.com/watch?v=MhqkFKCxmc4

Странни очи, които са или чисто черни или бели, кучетата знаят, че нещо не е наред, и видиш ли, прави нещо, които нормалните момчета не могат, каквото и да значи това… Първоначалният синопсис не споменаваше нищо подобно, само някакви неясни преразглеждания за добро и зло, но не се оплакваме. Може пък да се окаже, че е още един от синовете на Рей Уайз (ако нещо не ви е ясно, гледайте сериала „Reaper”, няма да съжалявате).

Но какво се е случило с Роуз, за бога? Изведнъж близките й планове по-скоро стряскат, отколкото да ни радват и това със сигурност не е резултат от операциите след катастрофата от 2007. Но в „Конан Варварина” изглеждаше супер!

Ако сте пропуснали, вижте официалния синопсис по-долу, но гледайки трейлъра ни хрумва, че може и да не е съвсем точен. Предполагаме, че е възможно дядката в съседство да се е нанесъл след като тя е напуснала родния дом, където се завръща, но по правилата на жанра, той е прекарал в тази къща целия си живот и знае какво зло витае в града, а тя е новопристигналата от града докторка (как ли пък не!), която не вярва, докато същото това зло не я напада с… бастун? Може пък „Rosewood Lane” да е малко по-оригинален. Стискаме палци.

След смъртта на нейния баща алкохолик, радио психологът доктор Сони Блейк (МакГоуън) се завръща в града, в който е израснала. След като се настанява в стария си дом, тя открива, че местното вестникарче е плашещ и хитър млад социопат, който доскоро е тормозил баща ѝ, а сега е взел на мушката си нея. Когато момчето започва да се обажда в шоуто ѝ и да рецитира смахнати инфантилни стихчета, между тях започва игра на котка и мишка. Скоро играта ескалира и Сони изведнъж се озовава насред ужасяваща открита война, която я принуждава да преразгледа идеите си за добро и зло и да се бори, за да остане жива.

Режисьор на „Rosewood Lane” е Виктор Салва, а в ролите освен Роуз МакГоуън ще видим Рей Уайз, Лин Шей, Лорън Велс, Лесли-Ан Даун и Ранс Хауърд. Филмът излиза на Blu-ray и DVD на 21 февруари.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-01-03 at 12:42

  Педофилска му ра’ота.

  Отговор

 • 2012-01-03 at 12:47

  :) :)
  Аз го харесвам Салва. Отвратителна свиня е, ама к’во да направя. :)

  Отговор

 • Alex
  2012-01-03 at 16:26

  Да бе извратена му работа чудя се как той пръв не се е сетил за „Човешка стоножка“ .
  Иначе Jeepers Creepers единицата ме кефи.

  Отговор

 • 2012-01-04 at 14:54

  И аз съм фен на първия „Jeepers Creepers“, при това голям. Имаше едно-две много яки неща в него. Двойката обаче, не беше гот.

  Отговор

 • suicidal
  2012-01-04 at 22:07

  Jeepers Creepers беше ебаси извращението. Много приятен филм:) Creeperа приличаше на човека молец:)

  Отговор

 • 2012-01-05 at 00:00

  Спомням си за първи път като му се появиха крилата- там където го сгазиха с колата. В първия момент не бях сигурен какво точно става и бях само WTF? :) :)

  Отговор

 • Alex
  2012-04-13 at 22:27

  Филма ми хареса. Доста приятен трилър макар че още от средата се сетих какво се случва.

  Отговор

 • 2012-04-14 at 16:56

  Супер, не знаех, че филмът вече се намира. :)

  Отговор

Коментирайте